«Летить все, що є». Глава Часового Яру порівняв місто з Бахмутом та Авдіївкою

Окупанти продовжують стирати Часів Яр з обличчя землі

Окупанти не змінюють свою тактику і намагаються стерти Часів Яр із лиця землі. Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів очільник міської військової адміністрації Сергій Чаус.

«У нього є одна тактика - стирання з лиця землі. Так, як це було з Бахмутом, з Авдіївкою. Те ж саме зараз відбувається у нас. А в деяких мікрорайонах Часового Яру вже відбулося, вони вже стерті. Ворог своєї тактики не змінював - він просто усе нищить. Він вбиває українців, вбиває українські міста», - розповів він про тактику ворога і додав, що по Часів Яру «летить все, що є у їхньому довбаному арсеналі».

Сергій Чаус підкреслив, що, не дивлячись на численні спроби окупантів, на цей момент на територію міста вони зайти не змогли.

Нагадаємо, речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Ілля Євлаш повідомив, що окупаційні війська хочуть захопити місто Часів Яр у Донецькій області. У населених пунктах Іванівське та Богданівка йдуть бої. Біля Часового Яру були зведені фортифікації та побудовані декілька кіл оборони. Також були облаштовані мінні поля як протитанкові, так і протипіхотні на загрозливих напрямках.

У разі окупації Часового Яру на Донеччині ворог зможе взяти під вогневий контроль міста Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, і сформувати потужний плацдарм для подальших ударно-штурмових дій і окупації Костянтинівки. Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко зауважив, що РФ не шкодує техніки, живої сили та безпілотників на цьому напрямку. Також суттєвий вплив мають російські керовані авіабомби.

Читайте також:

  • Глава Часового Яру Сергій Чаус: Тактика ворога - стирання з лиця землі. Так, як це було з Бахмутом і Авдіївкою
  • ЗСУ спростували інформацію про те, що окупанти нібито зайшли до Часового Яру
  • Жорсткі бої за Часів Яр: хто зараз тримає місто