lifecell запустив нову послугу для українців

Мобільна компанія lifecell запускає нову послугу для перенесення номера

Мобільна компанія lifecell представила нову послугу для своїх абонентів, яка дозволяє перенести номер із іншого мобільного оператора на свою SIM-карту lifecell. Про це повідомлення опублікувала прес-служба компанії у соціальній мережі Фейсбук.

"У вас вже є активна SIM-карта lifecell? Тоді ви можете легко перенести на неї номер іншого мобільного оператора, при цьому повністю збережіть свій номер та код!"

Після перенесення номера на SIM-карту lifecell абоненти зможуть продовжувати користуватися своїми коштами, хвилинами, гігабайтами та SMS.

"Хіба не здорово? P.S. Бажаєте після перенесення користуватися портованим номером та номером lifecell? Тепер, завдяки послузі 'Закріплений номер' це можливо. Обидва номери будуть на одній SIM-карті за єдиним тарифом."

Вартість послуги "Закріплений номер" складає 25 грн на 4 тижні після безкоштовного періоду протягом 84 днів.

Якщо абонент не планує використовувати два номери одночасно, можна вимкнути послугу "Закріплений номер" за допомогою USSD-коду *727#.

Важливо зазначити, що після вимкнення послуги "Закріплений номер" номер, закріплений на SIM-карті, буде недоступним для використання.

Деталі про послугу можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/49stKNA.

Згадаємо, що Рада затвердила новий закон для Київстар, Vodafone та lifecell.