Найкращі бездротові навушники 2024 року: повнорозмірні та вкладиші

Серед найпопулярніших аксесуарів до модних смартфонів, звісно, навушники. Їх таке ж велике розмаїття, як і моделей телефонів. Важливо також розуміти, що найкращі бездротові навушники 2024 року можуть значно збільшити комфорт використання всіх девайсів. 

найкращі бездротові навушники 2024

Уже цього року вийдуть бездротові навушники вкладиші топ 2024, які здивують і дизайном, і функціоналом. Вибрати, дійсно, буде з чого. 

Бездротові навушники: чим вони виграють на тлі дротових

Багато років поспіль ринок підкорюють бездротові навушники. У них є ціла низка переваг.

найкращі бездротові навушники 2024

Важливо також розуміти, що є випадки, коли бездротові навушники не варто обирати. Наприклад, коли потрібен дуже якісний звук і зручність у звучанні. 

Переваги бездротових навушників:

  1. Свобода рухів. Відсутність дротів дає змогу вільно рухатися без обмежень, що зручно під час занять спортом, прогулянок або в повсякденному житті.

  2. Зручність використання. Бездротові навушники забезпечують зручність у використанні.

  3. Технологія Bluetooth. Багато бездротових навушників використовують технологію Bluetooth, що забезпечує простоту підключення до будь-яких пристроїв.

  4. Сучасний дизайн.

  5. Активне шумозаглушення. Багато моделей бездротових навушників оснащені системою активного шумозаглушення, що дає змогу вести розмови в будь-якій обстановці. 

  6. Багатозадачність. Деякі бездротові навушники підтримують функцію багатозадачності, наприклад, відповідь на дзвінки, керування музикою і використання вбудованого мікрофона.

найкращі бездротові навушники 2024

Одним із найважливіших мінусів бездротових навушників є те, що їх потрібно постійно заряджати. 

Apple AirPods Pro 2

Одні з найпопулярніших навушників у світі. Вони ж вважаються одними з найстильніших і найпрестижніших. При цьому Apple AirPods Pro 2 мають і дуже потужний процесор. Завдяки йому навушники працюють швидко, також швидко підключаються і виконують інші функції. 

найкращі бездротові навушники для ігор 2024

У бездротових навушників є й активний режим шумозаглушення. Що означає, говорити по телефону стає досить зручно в будь-яких умовах, навіть коли дуже шумно. 

Apple AirPods Pro 2 комфортні та ідеально підійдуть для прослуховування музики. При цьому термін автономної роботи близько 6 годин. З підзарядкою від кейса термін роботи збільшується до всіх 30 годин.

Переваги навушників Apple AirPods Pro 2:

  • висока якість звуку;

  • режим шумозаглушення;

  • швидка робота;

  • невелика вага;

  • хороша батарея.

Загалом навушники нехай і стильні, але в них є свої недоліки. На них також потрібно звертати увагу. Наприклад, у кейса до навушників немає захисту від вологи. Також самі навушники не завжди зручно використовувати, тому що вони випадають з вух. 

найкращі бездротові навушники для ігор 2024

Попри всі свої недоліки, така модель залишиться на ринку, як найкраща bluetooth гарнітура 2024 року. 

Sony WH-1000XM5

Обираючи найкращі бездротові навушники для ігор 2024 року, варто звернути увагу на Sony WH-1000XM5. Навушники не тільки зручні у використанні, а й дуже стильні. У багатьох аспектах вони і найкращі дешеві бездротові навушники 2024 року. Принаймні вони трохи дешевші, ніж схожі в цьому ж сегменті. 

Навушники Sony WH-1000XM5 виділяються якісним і приємним звучанням. Функціонал моделі дійсно збалансований і коштує набагато дорожче, ніж реальна вартість аксесуара на ринку. Разом з цим у навушників дуже приємна і надійна "посадка". А ще таку модель можна під'єднати одночасно до 2 пристроїв, просто використовуючи Bluetooth.

найкращі бездротові навушники для ігор 2024

У навушників є і популярна система шумозаглушення. Такий девайс зручно брати з собою в дорогу, щоб поговорити по телефону або послухати музику. 

У моделі є і свої недоліки. Кейс для навушників не підтримує бездротову зарядку. Тобто доведеться шукати стандартний спосіб зарядити кейс. У моделі також немає захисту від вологи. Найсуттєвішим мінусом Sony WH-1000XM5 є нетривалість автономної роботи. В іншому модель входить у топ бездротових навушників 2024, на які варто звернути увагу. 

Bose QuietComfort 45

Обираючи найкращий варіант для бездротових навушників, варто звернути увагу і на досить цікаву модель Bose QuietComfort 45 Headphones. Вона може і не найпопулярніша і у всіх на слуху, але точно може здивувати. 

Для початку у Bose QuietComfort 45 Headphones красивий і стильний дизайн. Такі навушники мають дорогий вигляд. До того ж у такої моделі одне з найкращих звучань. Звук м'який і чистий. Крім цього, у навушників є досить якісна система шумозаглушення. У цьому плані Bose QuietComfort 45 Headphones може спокійно обійти всіх своїх конкурентів. 

найкращі бездротові навушники для ігор 2024

Такі навушники потрібно вибрати насамперед для прослуховування музики або перегляду фільмів. Ніякі сторонні звуки не завадять. Поговорити по телефону з такими навушниками теж буде в одне задоволення. Навіть у галасливих компаніях можна проводити ділові переговори. 

Ще однією вагомою перевагою моделі є її тривала автономна робота. При цьому аксесуар швидко заряджається. 

Втім, незважаючи на всі плюси, у Bose QuietComfort 45 Headphones є і свої недоліки. Як і багатьох схожих моделей, у них немає захисту від вологи. Шумозаглушення також не можна регулювати, навіть якщо це буде потрібно. Але така модель підійде для ігор і для відпочинку, а ще такі навушники недорогі.

Beats Studio Pro

У топ найкращих навушників 2024 року (умовний рейтинг) точно входять навушники Apple Beats Studio Pro. 

Самі по собі такі навушники відрізняються сильним і чистим звучанням. 

найкращі дешеві бездротові навушники 2024

Самі по собі такі навушники вирізняються сильним і чистим звучанням. Саме звучання відрізняє цю модель від схожих. При цьому навушники оснащені досить модною системою. Вона дозволяє насолоджуватися чистотою звуку тривалий час. 

Навушники досить легко підключаються до будь-якого виду пристроїв. При цьому досить легко відбувається оптимізація звукових профілів.

Переваги навушників:

  • тривала автономна робота, не менше 40 годин;

  • сенсорна панель, через яку досить легко керувати всіма функціями.

Навушники також автоматично вмикаються і вимикаються. 

Попри високу ціну і якість навушників, у них є і свої недоліки. У навушників є невеликий білий шум і в них не найкраще шумозаглушення. 

Sony PULSE 3D

Ще одні навушники, на які варто звернути свою увагу. Найбільше вони підходять для ігрових приставок. Виходячи з цієї основної функції, вся робота навушників і вибудувана. 

найкращі дешеві бездротові навушники 2024

Звукове звучання максимально реалістичне і приємне. Навушники, втім, підходять не тільки для ігор, але і для перегляду фільмів. 

Переваги навушників:

  1. Головною перевагою моделі залишається звучання. Воно одне з найкращих у цьому сегменті.

  2. Навіть на високих частотах звук залишиться чистим. 

  3. Окрему увагу слід приділити дизайну. Він простий і універсальний. 

У навушників є свої недоліки. У них майже відсутнє шумозаглушення. Деякі моделі такого ж сегмента мають в рази кращі системи придушення різного шуму. 

Для тривалого використання модель теж не підійде. Автономна робота не дуже тривала. Захисту від вологи також немає. 

найкращі дешеві бездротові навушники 2024

Загалом, якщо брати навушники тільки для ігор вдома, то варіант один з найкращих у такому сегменті, особливо якщо враховувати оптимальну ціну.