Найкращі детективи 2023 року: рейтинг від нашої редакції

У 2023 році вийшло багато чудових фільмів у різних жанрах. Серед них і найкращі детективи 2023 року: було багато і класичних сюжетів, і досить оригінальних ідей. Такі детективи 2023 залишатимуться в ТОП і в наступних роках. 

найкращі детективи 2023

Вдасться й обрати детектив 2023 року, який підійде для перегляду всією родиною. Вони не лише найкращі, а й доволі цікаві. Такі фільми обов'язкові до перегляду і тим, хто збирається на побачення. 

Найкращі детективи 2023 року: що в них особливого? 

Важливо зазначити, що у 2023 році було, що подивитися. Вийшло і багато вражаючих картин, і багато досить спірних новинок. Їх варто подивитися і через кілька років. Утім, було у цих фільмів і чимало спільних деталей. Детективи стали сильнішими, у них більше інтриги і менше кліше. Звичайно, у жанрі детективів багато нового не придумаєш, але можна вибрати навіть найнесподіваніші кінцівки.

найкращі детективи 2023

У 2023 році на більші екрани вийшли і довгоочікувані продовження старих історій. Адже жанр мало-помалу відвойовує своє звання "першого і найкращого". Утім, було у 2023 і кілька не дуже вдалих робіт. 

Примітно й те, що знайти повноцінний детектив у 2023 році було складно. Здебільшого на додачу йшли жанри комедії, трилера і навіть бойовика.

Зникла безвісти 

Буквально на самому початку 2023 року вийшов перший цілком гідний фільм "Зникла безвісти". Режисером картини виступили Ніколас Д. Джонсон, Вілл Меррік. 

детективи 2023

У центрі сюжету юна Джун вирішила відправити маму на відпочинок разом з її новим хлопцем. Втім, замість любовної пригоди пара пропадає. Джун доводиться самостійно зайнятися пошуками мами. Мало-помалу вона починає відкривати неймовірну правду, яка лякає все більше. 

Серед особливостей фільму, майже вся дія відбувається через екран телефону. Прийом не новий, але використовується досить рідко.

Мізантроп 

Навесні 2023 року на великі екрани вийшов ще один детектив. Головну роль у якому виконала Шейлін Вудлі. 

детективи 2023

Дія картини відбувається в новорічну ніч. Під час такого дійства психопат здійснює масове вбивство. 

Несподівано за справу береться дуже юна, але перспективна дівчина, яка не так давно працює поліцейським. 

Загалом детектив вийшов цікавим і динамічним. Виконавиця головної ролі намагається знову і знову довести глядачам, що вона давно виросла з підліткових мелодрам. Судячи з реакцій критиків на її нові роботи, їй це успішно вдасться.

Мій злочин 

Ще одну зимову новинку в жанрі детектив зняли французи. 

детектив 2023

Дія картини відбувається в 30-ті роки в Парижі. Головна героїня талановита, хоч і бідна акторка потрапляє у справжню халепу. Її звинувачують у вбивстві продюсера. Втім, їй щастить і завдяки адвокату вона виходить на волю. 

Минає якийсь час і вона стає успішною і багатою. Її життя йде, як ніколи раніше добре. Поки одного дня в старій справі не з'являються нові докази. Тепер дівчині знову загрожує тюремне ув'язнення. 

Запрошення до вбивства 

У 2023 році на екрани вийшов фільм, який точно можна віднести до класики. Що не дивно, адже зняли її британці. 

Картина зібрала всі ті кліше, за які детективи і люблять. Тут є і неквапливі сюжети, і довгі паузи, щоб глядачі встигли вгадати вбивцю. 

Дія картини відбувається в 1934 році. У центрі сюжету молода квіткарка, яка шалено любить роботи Агати Крісті. Одного дня їй приходить пропозиція поїхати на загадковий захід і вона погоджується. 

Виявляється, що на свято запрошено 5 незнайомців, і одного з них вбивають. Гостям доведеться вирішити таку дивну загадку.

Убивство в Парижі 

У березні вийшла досить спірна, але цікава робота. Головні ролі у фільмі зіграли Адам Сендлер і Дженніфер Еністон. 

детектив 2023

Після того, як парочка розкрила вбивство на яхті кілька років тому, вони вирішують займатися цією справою і далі. Тому подружжя відкриває агентство з розкриття вбивств. 

Далі сюжет розгортається дуже швидко. Пару запрошують на весілля мільярдера, де його ж і викрадають. Під час викрадення був ще й убитий охоронець. У результаті гостям доведеться знайти справжнього злочинця. 

Загалом картина є логічним продовженням "Убивства на яхті", яке вийшло 2019 року. Герої залишилися колишніми, змінилися тільки декорації. 

Лютер: Полегле сонце 

Ще одне довгоочікуване продовження вийшло на екрани взимку 2023 року. У розробці фільму брали участь американці та навіть британці. 

Лютер уже давно знайомий глядачам і його знову зіграв усіма улюблений Ідріс Ельба. 

детективи 2023 року

Загалом фільм став продовженням популярного серіалу. 

Фільм починається з того, що Лютер, який шукав справедливості, сидить у в'язниці. Він перевищив повноваження, за що й розплачується. У цей час у Лондоні з'являється серійний убивця, і надія залишається тільки на тепер уже кримінальника.