Найкращі фільми 2023 року: рейтинг від нашої редакції

Обираючи для перегляду найкращий фільм 2023 року, варто звернути увагу на їхню різноманітність. Минулого року було багато жанрів, які і приємно здивували, і навіть вразили. При цьому найкращі фільми 2023 року підходять здебільшого дітям і дорослим, а тому вдасться організувати перегляд усією родиною.

При цьому найкращі фільми 2023 року, рейтинг яких уже давно склали, має й чимало спірних Лего. Наприклад, до рейтингу найкращі фільми 23 року входить "Барбі", яка сподобалася жіночій статі і була розкритикована всією чоловічою. 

Обираючи, найкращий фільм 2023 року, варто переглянути топ і будь-який рейтинг, а потім дозволити собі зробити свій вибір. Не завжди найкращі та популярні фільми, цікаві. Їх, звісно, варто подивитись, але тільки для себе і своєї оцінки. 

Що подивитися родиною? 

За минулий рік було чимало новинок, які точно сподобаються дітям. В іншому 2023 рік був досить похмурим і важким. У кіно показували актуальні теми, а вони відповідні. Так, навіть фільм, який стосується дитячих іграшок, і той став "порядком денним". На прокат "Барбі" вирушило чимало родин і були по-справжньому розчаровані. Адже порушені там теми дитина просто не могла прийняти та зрозуміти.

найкращі фільми 2023

Було чимало новинок 2023 року, які точно сподобалися б підліткам. До зими вийшло довгоочікуване продовження "Голодних ігор". Фільм розповідає історію становлення головного лиходія трилогії. Кохання, жага влади і визнання, бідність і брехня, у картині вистачило всього, щоб назвати фільм гідним продовженням легендарної історії. 

В іншому, у 2023 було чимало мультфільмів. Усі вони підходять для перегляду всією родиною. Чимало було і різдвяних новинок, які порадують дітей на Новий рік. 

Вавилон 

Жоден рейтинг, який фільм потрібно подивитися за 2023 рік, не обходиться без фільму з яскравою назвою "Вавилон". 

Картина належить до історичних і чорної комедії. У ній є відразу кілька персонажів, наприклад, місцевий тусовщик, кінозірка, ветеран. Дивним чином усі їхні долі загортаються в одну досить дивну історію. 

найкращі фільми 2023 року

Історія "Вавилона" вийшла неоднозначною і яскравою. Поступово сюжет перетворюється на "місиво", яке не всім припаде до душі. Замислюючись, який вибрати фільм для сімейного перегляду, "Вавилон" доведеться відкласти.

Кит 

Драма, яка стала справжнім хітом 2023 року. Крім цікавого сюжету, фільм дозволив одному з популярних у минулому акторів повернуться до кар'єри.

Історія "Кита" розповідає про чоловіка, який важить 600 фунтів. Життя головного героя нудне і депресивне. Він майже не виходить з дому, і єдиним його другом стає донька-підліток. 

найкращі фільми 2023 рейтинг

Брендан Фрейзер став справжньою зіркою цієї картини. Драма, яка точно змусить плакати і співпереживати герою Брендану, гідна сімейного перегляду, але тільки якщо діти вже підлітки.

Великий стрибок 

Ще одна новинка 2023 року, яка вийшла в жанрі біографічна драма. 

Фільм заснований на реальній історії та стосується спортивного бренду Nike. У пошуках нової реклами для себе, агент компанії підписує контракт із перспективним баскетболістом. Саме завдяки цій угоді компанія заробила неймовірні гроші.

У головній ролі Бен Аффлек, який виступив не тільки в ролі актора, а й продюсера. Крім цього, у фільмі возз'єдналася "група відомих друзів" в образі Бена Аффлека, Метта Деймона і Джейсона Бейтмана. 

Вартові Галактики частина 3 

У 2023 році вийшло довгоочікуване продовження фільму про супергероя. Цього разу фільм вийшов більш динамічним і веселим. До того ж у картині багато драми і зворушливих моментів.

найкращі фільми 2023

У фільмі згадали і про героїв, які померли в попередніх частин "Месників". У картині з'явилися і нові герої, і нові лиходії. 

Людина-павук: Павутина всесвітів 

Ще одне продовження, яке варте уваги, розповість ще одну історію Людини-павука. 

Анімаційний фільм "вмістив" одразу кілька супергероїв. Усі вони зустрічаються, щоб протистояти новому злу. Мультфільм вийшов динамічним, місцями веселим і сумним.

Місія нездійсненна: Смертельна розплата 

Увесь 2023 рік був наповнений продовженнями легендарних фільмів. Серед них опинилася і "Місія". Ось уже понад два десятиліття Ітан Хант рятує світ і бореться з організованою злочинністю. 

найкращі фільми 2023 року

Цього разу Ітану доведеться битися навіть не зі справжнім лиходієм, а зі штучним інтелектом. Саме він бореться за контроль над усім світом. 

У фільмі з'явилися деякі герої, яких можна побачити і в інших "місіях". Що не може не тішити фанатів фільмів. 

Оппенгеймер

Уже влітку 2023 року вийшов фільм, який побив безліч рекордів за переглядами. Біографічна драма розповідає про створення першого ядерного знаряддя.

Фільми Нолана завжди наповнені безліччю відсилань, метафорами та яскравими деталями. У фільмі присутні 2 кольорокорекції, які створюють правильний контраст. Загалом фільм вийшов похмурим, депресивним і на межі відчаю. 

Вбивця квіткової повні  

Ще одна кримінальна драма, у головній ролі якої Леонардо ДіКапріо. Кримінальна драма стала справжнім відкриттям осені 2023 року. 

найкращі фільми 2023

У центрі сюжету ветеран Першої Світової війни, який змінює місце проживання. Саме на новому місці починаються справжні проблеми. Загалом фільм висвітлює багато проблем минулого та сьогодення. Щодо перегляду, то дітям такий фільм точно не буде цікавим.

Анатомія падіння 

Ще одна цікава драма вийшла восени 2023 року. У центрі сюжету письменниця, яка переїхала в окремий будиночок у горах.

Одного дня її чоловік падає з горища і помирає. Головна героїня намагається довести, що не причетна до смерті чоловіка. 

Попри очевидний жанр, а фільм знято як детектив, головною ідеєю картини стали деструктивні стосунки в сім'ї. 

Залишені  

найкращі фільми 2023 рейтинг

Серед доволі неоднозначних картин 2023 року, можна віднести і фільм "Залишені". У центрі історії школа та вчителі. Найшкідливіший із них і потрапляє в непрості обставини напередодні Різдва.