Найкращі фільми з Бредом Піттом: ТОП від нашої редакції

Свого часу Бред Пітт брався за всі роботи, щоб мати хоч якісь гроші, а вже сьогодні його ім'я знають у всьому світі. Найкращі фільми з Бредом Піттом, а їх величезна кількість, спершу зробили з нього секс-символа, і лише потім розкрили як талановитого актора. Втім, сам Бред був радий такому успіху. Він багато знімався, особливо на піку своєї популярності в нульових.

найкращі фільми з Бредом Піттом

Далі в актора було скандальне розлучення і не менш скандальний роман з Анджеліною Джолі. Незабаром пара одружилася, у них з'явилося п'ятеро дітей і за кілька років новий скандал. Закохані і найкраща пара Голілвуду розлучилася, звинувачуючи одне одного у всіх смертних гріхах. 

Можливо, з цієї причини найкращі фільми з Бредом Піттом зазвичай зняті в 90-х і нульових. Рідше в ТОП фільмів з актором входять роботи останніх років, хоча після розлучення Бред почав знову активно зніматися. 

Найкращі фільми з Бредом Піттом: вибір нашої редакції 

Почнемо з того, що фільми найкращі та навіть найцікавіші фільми з Бредом Піттом, нехай і здобули всесвітню популярність, але не можуть вважатися апріорі найкращими. 

Серед робіт Пітта було багато вдалих і доволі суперечливих робіт. Іноді ім'я актора не врятувало навіть фільми з великим бюджетом.

найкращі фільми з Бредом Піттом

Які роботи Бреда Пітта можна точно виділити:

  1. Інтерв'ю з вампіром, 1994.

  2. Сім, 1995.

  3. 12 мавп, 1995.

  4. Знайомтеся, Джо Блек, 1998.

  5. Бійцівський клуб, 1999.

  6. Великий куш, 2000.

  7. Одинадцять друзів Оушена, 2001.

  8. Троя, 2004.

  9. Містер і місіс Сміт, 2005.

  10. Загадкова історія Бенджаміна Баттона, 2008.

Звісно, у Бреда було багато й інших робіт, які точно заслуговують на увагу глядачів. 

Інтерв'ю з вампіром 

"Інтерв'ю з вампіром" (Interview with the Vampire) — американський фільм жахів, випущений 1994 року. Загалом фільм для тих років вийшов досить ексцентричним і яскравим. Він заснований на романі Енн Райс "Інтерв'ю з вампіром" і розповідає історію вампіра (він буквально вирішив розповісти свою історію журналісту). 

найкращі фільми з Бредом Піттом

Лестат де Ліонкорт, якого грає Том Круз, розповідає журналісту свою історію життя як вампіра впродовж кількох століть. Він розповідає про свою подорож із Франції до Нового Орлеана, про свої любовні пригоди, про свій зв'язок із вампіром Луї де Понт де Лакур (Бред Пітт), а також про його зустріч із молодою дівчиною на ім'я Клодія (Кірстен Данст).

"Інтерв'ю з вампіром" пропонує глядачам темний і загадковий світ вампірів, сповнений пристрасті, трагедії та вічної спраги, а також запитань про сенс життя і безсмертя.

Сім 

"Сім" (Seven) — це американський психологічний трилер, випущений 1995 року. Фільм розповідає історію двох детективів, які розслідують серію вбивств, пов'язаних із сімома смертними гріхами.

"Сім" пропонує атмосферу напруги, таємничості та глибокого занурення в душевні теми людської природи. Фільм також відомий своїми стильними кадрами, похмурою атмосферою і вражаючою акторською грою.

12 мавп 

12 мавп (12 Monkeys) — американський науково-фантастичний фільм, випущений 1995 року. Його режисером виступив Террі Гілліам. 

найкращі фільми з Бредом Піттом

Фільм заснований на французькому фільмі 1962 року "Ла Жете" (La Jetée) і розповідає історію подорожі в часі в пошуках порятунку світу від епідемії.

"12 мавп" є захоплюючим науково-фантастичним фільмом, який досліджує теми часу, долі та людської природи в умовах катастрофи. Фільм також відомий своєю складною сюжетною лінією, ретельно опрацьованими персонажами та оригінальним стилем режисури. Бред Пітт у цьому фільмі не грає головну роль, але його персонаж точно запам'ятався всім глядачам. 

Знайомтесь, Джо Блек

Наприкінці 90-х на екранах з'явився досить романтичний персонаж, зіграний Бредом Піттом. Meet Joe Black зачіпає цілу низку важливих життєвих цінностей. У ньому тонкими нитками ведуться міркування про життя, смерть і кохання. Загалом у картини неймовірний акторський склад. 

Бійцівський клуб (Fight Club, 1999)

Фільм вийшов, як адаптація однойменного роману Чака Паланіка. Головний герой (зіграний Едвардом Нортоном) страждає від хронічного безсоння і знаходить властиву йому альтернативну особистість у вигляді зухвалого Тайлера Дердена (зіграний Бредом Піттом). Вони створюють бійцівський клуб, який виходить за рамки простого спортивного змагання і перетворюється на масштабну революційну організацію. 

Фільм досліджує теми споживацького суспільства, самоідентифікації та альтернативних форм життя. Він уже став культовим.

Великий куш (Snatch, 2000)

Цей фільм являє собою мозаїку пересічних сюжетів, пов'язаних зі світом злочинності в Лондоні. Головні персонажі: мафіозі, боксер, злодії та дилери. 

Історія починається з фрагмента каменю, який стає ключем до золотої лихоманки. Далі сюжет закручується з неймовірною швидкістю.

Фільм досліджує теми людської жадібності, долі та несподіваних поворотів подій у світі злочинності.

Друзі Оушена

Цей американський кримінальний фільм, випущений 2007 року, давно полюбився глядачеві. По-перше, склад у першого і наступних фільмів, дійсно, вражає. Стільки іменитих акторів в одному фільмі ще варто пошукати. Режисером картини є Стівен Содерберг. 

 

найкращі фільми з Бредом ПіттомЗагалом світ побачив 3 послідовні частини про пригоди винахідливих грабіжників. На чолі їх стоїть Оушен (Джордж Клуні), а його головного помічника зіграв саме Бред Пітт. 

Фільм "13 друзів Оушена" пропонує глядачам захопливий та креативний погляд на світ злочинності та інтриг у Лас-Вегасі, де дія, характери та діалоги зосереджені на якісній розвазі та безперервній напрузі.

Уся трилогія отримала неймовірну популярність і значно підняла гонорари кожного з акторів. 

Троя (Troy, 2004)

Епічний фільм "Троя" розповідає про легендарну Троянську війну, битву між греками і троянцями. 

Заснована на гомерівському епосі "Іліада", історія фокусується на битві за Хелену, дружину царя Спарти Менелая, яка тікає до Трої з принцом Парісом. Головні ролі виконали Бред Пітт, Ерік Бана та Орландо Блум.

Фільм досліджує теми честі, любові та зради, а також показує велич і руйнування, заподіяні війною.

Містер і місіс Сміт (Mr. & Mrs. Smith, 2005)

Екшн-комедія "Містер і місіс Сміт" розповідає про пару, яка не підозрює, що їхній чоловік/дружина — професійний найманий вбивця. Коли вони виявляють правду, їхній шлюб перетворюється на підступну гру, що включає шпигунство, обман і бойові дії. 

У фільмі зіграли Бред Пітт і Анджеліна Джолі, їхня хімія на екрані зробила цей фільм особливо популярним. Ще більший інтерес публіки підігрів і той факт, що під час зйомок виконавці головних ролей почали бурхливий роман. Одразу після виходу фільму Бред Пітт розлучився з Дженніфер Еністон. 

Загадкова історія Бенджаміна Баттона

Незвичайний фільм заснований на оповіданні Френсіса Скотт Фіцджеральда про чоловіка, який народжується у 80-річному тілі та повільно старіє навпаки. 

Головну роль грає Бред Пітт, а режисером є Девід Фінчер. 

Фільм досліджує теми часу, любові та сенсу життя через незвичайну життєву історію Бенджаміна Баттона, який переживає безліч пригод і зустрічей на своєму незвичайному шляху.