Найкращі мелодрами 2023 року: рейтинг від нашої редакції

У 2023 році було чимало мелодрам, які дозволять і розслабитися, і морально відпочити. Саме найкращі мелодрами 2023 року вражають і сюжетом, і різними несподіваними поворотами подій. 

найкращі мелодрами 2023

Хороші мелодрами 2023 року можна зі спокійною душею переглядати і в 2024. Вони найкращі і в найближчі роки. Тому такий ТОП рекомендується до перегляду і всією сім'єю, і їх варто подивитися на побаченні. Вибрати буде дійсно з чого. 

Що подивитися з мелодрам з 2023 року? 

Для початку варто зазначити, що у 2023 році було чимало цікавих і навіть інтригуючих новинок. Не всі фільми, звісно, дивували сюжетом, але й класичні для свого жанру мелодрами знайшли своїх шанувальників. 

Серед мелодрам у 2023 році було дуже багато проривом. Гарним прикладом може стати "Барбі". Несподівано навіть для творців, фільм привернув глядачів у всьому світі. Багато з них навіть ходили кілька разів, повторно переглядаючи "Барбі". Фільм вийшов барвистим та ідейним, і незважаючи на жанр, картина дає багато про що подумати. 

найкращі мелодрами 2023

Як вибрати відповідну мелодраму у 2023 році:

  1. Для перегляду всією сім'єю підійде простіша і місцями дурнувата мелодрама. Варто вибирати щось із віковим обмеженням.

  2. Чимало у 2023 році було і класичних, місцями відвертих історій. Вони вражали своїм "поверненням" у часі.

Загалом мелодрами вдасться знайти за "смаком і кольором". Є чимало світлих і романтичних фільмів, а ще пікантних і цікавих, але тільки для дорослих і з позначкою "18+". Одне залишиться незмінним, у 2023 році вийшло багато новинок. 

Барбі 

Фільм, який побив усі рейтинги. Картина стала справжнім проривом, на який ніхто не ставив. Барбі, будучи простою лялькою, вмістила в собі у фільмі всі складнощі сучасного соціуму. Саме тому всі жінки так оцінили фільм і заробили йому чималу касу. 

Фільм був створений спільно з США і Великою Британією. І на даний момент, навіть майже рік потому, у нього рейтинг майже 7 балів. Для фільму мелодрами такий бал досить великий. 

найкращі мелодрами 2023

Загалом Барбі дала змогу багатьом переосмислити давно відомі істини та підвалини. Лялька, яка була створена ідеальною, відобразила всю неідеальність світу. 

Примітно, що ще до прем'єри фільму, на фільм ставили саме в плані символізму. У фільмі є відсилання і до Кена, як до образу чоловіка в непростому житті. 

Минулі життя 

Ще одна непроста і дуже цікава мелодрама 2023 року. Її рейтинг глядачі оцінили навіть вище, ніж популярної Барбі. 

Головна героїня фільму народилася в Кореї, а потім разом із сім'єю мігрувала до Канади. Майже через 12 років дівчинка знаходить дитячого друга. 

найкращі мелодрами 2023

Фільм оцінили однаково добре глядачі та критики. Він вийшов чуттєвим, але простим. Разом із цим фільм вийшов і досить різноманітним, хоча місцями клішованим. Без цього жанр мелодрами й не може обійтися. 

Вулиця жита 

Ще одна мелодрама 2023 року, яка точно запам'яталася. Загалом історія нагадує класичну картину. Випадкова зустріч швидко переросла в пригоду нічним Лондоном. Молоді люди, опинившись заручниками ситуації, багато розмірковують про життя. 

мелодрами 2023

Загалом фільм вийшов енергійним і динамічним. Головними героями стали представники того самого молодого покоління. У принципі в історії багато важливих тем, які ніби підвішені в повітрі. 

Місто астероїдів 

Ще одна спільна робота США та Німеччини. Загалом фільм отримав досить непогані бали як від глядачів, так і від критиків. 

У центрі сюжету ситуація, пов'язана з падінням метеорита. Саме така подія лежить в основі з'їзду юних астронавтів. 

мелодрами 2023

Фільм є тим яскравим прикладом, коли картинка витримана і яскрава. Вона ніби заманює у світ дивовижного естетичного задоволення. 

Велика іронія 

Дивовижна і досить цікава робота французів. Загалом у фільму високий рейтинг і багато позитивних відгуків. 

У центрі сюжету письменник і його прихильниця. Колись вони були знайомі і навіть разом навчалися. Потім головний герой втік до Франції, де намагався стати відомим. 

Далі у молодих людей зав'язалися стосунки, хоча головна героїня заміжня. Історія вийшла драматичною і комічною водночас. Вона наповнена цікавими роздумами та моральними дилемами. Чимало у фільмі й комічних моментів.

Без образ 

Якщо хочеться скоротати вечір за переглядом комедії з нотками мелодрами, то "Без образ" стане вдалим варіантом. 

мелодрами 2023

У центрі сюжету дівчина, яка водить таксі. Через борги у неї забрали машину і більше у неї немає можливості заробляти. В одному з оголошень у газеті вона помічає досить привабливу пропозицію. Батьки намагаються знайти дівчину, щоб позбавити сина цноти. 

Загалом фільм ніби повертає глядачів на багато років назад. Вийшла така собі смішна і місцями безглузда комедія.