Найкращі мультфільми 2021 року: ТОП 10 мультиків 2021

Щороку виходить чимало цікавих мультфільмів, які можуть сподобатись не тільки дітям, але й дорослим. Тобто такі варіанти ідеально підходять для сімейного перегляду.

Для прикладу, мультфільми 2021 можуть порадувати гарним бюджетом та великою кількістю нетривіальних сюжетів. Такі мультики 2021 точно будуть залишатись фаворитами ще багато років. 

Цікаві мультики для всієї родини 2021

Далеко не всі 2021 мультики вийшли цікавим, проте цей рік був досить продуктивний на гарні історії. Також в 2021 мультфільми отримали продовження старих історій. Тому умовно цікаві мультики 2021 не є новими історіями. Проте вони все ще найкращі та досить класні чи цікаві дітям та дорослим.  Мультфільми 2021 Що було дійсно незвичним для 2021 року (мультфільми для всієї родини):

  1. Душа.

  2. Бос-молокосос 2.

  3. Мітчелли проти машин.

  4. Звіропой 2.

  5. Невиправний Рон.

  6. Енканто.

  7. Ліга монстрів.

  8. Спірит Непокірний.

  9. Рая і останній дракон.

  10. Сімейка Аддамс: Гарячий тур.

Загалом в 2021 році було що подивитись та внести до списку найкращих мультфільмів всіх часів.

Як вибрати цікавий мультфільм для всієї родини:

  1. В цьому випадку краще запитати думку експерта. Мова про дітей, які точно оцінять той чи інший мультфільм. 

  2. Зробити перегляд цікавим. Можна багато обговорювати мультфільм та зробити цілу вікторину.

  3. Можна створити окремий список тих мультфільмів, які хотілось переглянути. Наприклад, 2021 року.

Далі все набагато простіше, бо діти зазвичай відверто кажуть, що їм подобається, а що ні. Вони є найщирішими глядачами. 

Душа

Такий анімаційний фільм випустила студія Pixar. В центрі історії Джо Гарднера, музиканта-аматора, який мріє про велику кар'єру в музичній індустрії. Однак, коли його мрія майже реалізована, він несподівано потрапляє у світ "Душ", де всі новонароджені душі набувають своїх унікальних особистостей та інтересів, перш ніж вони вирушають на Землю.

У світі "Душ" Джо зустрічає душу під назвою 22, яка вже пройшла безліч тренувань, але ще не знайшла свою справжню пасію. Джо й 22 об'єднують свої сили, щоб допомогти один одному досягти своїх цілей. Під час своєї подорожі Джо переосмислює значення життя, успіху та того, що насправді робить життя значущими.

Загалом "Душа" розкриває важливі теми призначення, мрії та життєвого досвіду.

Босс-молокосос 

Босс-молокосос 2 являється анімаційним фільмом від студії Illumination. Він є продовженням популярного "Босс-молокосос".

"Босс-молокосос 2" —веселий і цікавий фільм, який підійде для всієї родини: зі своїм гумором, емоційним змістом і давно знайомими персонажами.

В цілому цей мультфільм може отримати й подальше продовження. Він сподобався глядачам та критикам, та отримав багато схвальних відгуків. В цілому історію можуть оцінити й дорослі, бо мультфільм наповнений досить дорослим гумором. Тому варто вмикати фільм дітям віком після 6 років. Молодші діти навряд чи оцінять таку історію, хоча у мультфільму й досить яскрава анімація. 

Мітчеллі проти машин

Цей анімаційний фільм від студії Sony Pictures Animation, який розповідає про незвичайну родину Мітчеллів, яка стикається з небезпекою з боку розумних роботів.

Мультики 2021Головний герой фільму Мітчелл, незалежний та творчий підліток, який завжди відрізнявся від інших. Коли він та його родина вирушають в поїздку, вони стають свідками глобального вторгнення розумних технологій, які перетворюють машини в злочинних роботів. Разом зі своєю родиною Мітчелл вирішує стати на захист людства і відновити мир у світі.

Фільм "Мітчеллі проти машин" вражає своєю яскравою анімацією, захоплюючими пригодами та важливими повчальними моментами. Мультфільм несе багато сенсів та повчальних мотивів. Він буде корисним для діток майже будь-якого віку. У всьому іншому мультфільм цікавий та веселий, він дозволить провести спокійний вечір у сімейному колі. 

Зверопій 2

Це продовження популярного анімаційного фільму, що розповідає історії різних тварин, які зустрічаються і співають разом у великому музичному конкурсі.

У продовженні вже знайомої історії головні герої проходять через нові випробування та пригоди, коли вони вирушають в нове місце, де знаходиться затишний музичний театр. Тут вони зустрічають нових персонажів та стикаються з неочікуваними викликами.

Загалом "Зверопій 2" являється захоплюючою історією, яка піднімає настрій та навчає цінувати кожен момент життя.

Неисправимый Рон

Цей анімаційний комедійний фільм розповідає про пригоди неординарного хлопчика на ім'я Рон, який потрапляє у світ магії та пригод.

Головний герой, Рон, є звичайним хлопцем, який випадково отримує свої надзвичайні сили, коли він випадково знаходить магічний посох. За допомогою своїх нових здібностей Рон розпочинає навчання в академії магії, де він зустрічає нових друзів та стикається з різними викликами та пригодами.

У світі магії, де кожен має свої власні унікальні здібності, Рон виявляється особливим і навчається використовувати свої можливості для добрих справ та захисту світу від зла. 

"Неисправимый Рон" загалом є веселим та захоплюючим фільмом, який не лише розважає глядачів, але і навчає вірі у власні сили. 

Енканто

Це американський анімаційний фільм від студії Walt Disney Animation Studios, який був випущений у 2021 році. Сюжет розгортається навколо молодої дівчини на ім'я Мірабель, яка живе в казковому місті в Колумбії, де її родина має магічні здібності.

Ліга монстрів

Ще один це анімаційний фільм, що розповідає про пригоди групи монстрів, які об'єднуються, щоб врятувати світ від загрози.

"Ліга монстрів" — це захоплюючий і смішний фільм, який підійде для всієї родини. В ньому розкриваються теми дружби та взаємопідтримки. Він може сподобатись дітям різного віку. Найменші члени родини знайдуть його яскравим та цікавим, а ось діти більш дорослого віку знайдуть в ньому багато прихованих сенсів. Наприклад, як потрібно дружити та допомагати один одному. 

У мультфільмі нехай й є чимало монстрів, але всі вони милі та дружелюбні. Боятися їх не варто. Також мультфільм сподобається дітям різного віку. Саме тому його можна обрати для сімейного перегляду в будь-який момент. 

Спіріт Непокорний

Вже класична історія, яка в 2021 стала новим анімаційним фільмом, що розповідає історію про дружбу та пригоди коня на ім'я Спіріт і його молодого друга Кіта, який мріє про свободу і пригоди.

"Спіріт Непокорний" являється захоплюючою і душевною історією, яка призначена для всієї родини. 

Спіріт не є новою історією. Загалом у неї є кілька продовжень та адаптацій. Саме ця історія є тим прикладом класичної історії. Вона нікого не залишить байдужим. На історії Спіріта виросло багато поколінь. Ця історія давно визнана, як найбільш надихаюча за всю історію мультиплікаційного мистецтва. 

Райя і останній дракон

Ще один анімаційний фільм, що вийшло в 2021 році. Випустила його студія Walt Disney Animation Studios.

В центрі сюжета смілива і відважна дівчина на ім'я Райя, яка вирушає на пошуки останнього дракона, щоб врятувати свій народ. 

"Райя і останній дракон" загалом захоплююча і душевна історія, яка точно підійде для сімейного перегляду. 

Історія досить незвичайна та цікава, вона сподобається дітям різного віку. Проте саме діти старші за 6 років знайдуть цю історію досить цікавою та повчальною. Загалом батькам варто дозволити дітям подивитись цей мультфільм та після висловити свою думку. Така дискусія після мультфільма може стати новою та корисною традицією. 

Сімейка Аддамс: Горящий тур

Цей анімаційний комедійний фільм продовжує історію відомої сім'ї Аддамсів.

"Сімейка Адамсів" являється популярною американською франшизою, яка почалася як комікс у 1930-х роках і стала однією з найвідоміших ікон жахів. Основна сюжетна лінія розгортається навколо дивної родини Адамсів. 

Хоча зовнішній вигляд родини може здаватися дивним та жахливим для звичайних людей, вони мають великі серця. Звісно, мультфільм немає жодного натяку на жахи, а тому його точно можна подивитися всією родиною. 

У цьому фільмі Сімейка Аддамсів вирішує відправитися в незабутній тур по країні. Вони вирушають у подорож на великому, розкішному автобусі, щоб відвідати найцікавіші місця та відпочити разом. Попереду у героїв чимало пригод та цікавих історій.

"Сімейка Аддамс: Горящий тур" - це захоплюючий та веселий фільм, який призначений для всієї родини. Він пропонує глядачам майже 2 години спокійного відпочинку. 

Сімейка Адамс також стала тією історією, що може обʼєднати покоління. У цієї історії багато екранізацій. Батькам також буде цікаво подивитись нове бачення доволі старої історії. Мультфільм про незвичайну родину точно здивує поціновувачів класичної історії.