Найкращі новорічні фільми 2023 – 2024: зарубіжні для всієї родини

З початку зими зʼявляється й особливий настрій. Наприклад, сісти ввечері всією сімʼєю та переглянути новорічний фільм. Такий відпочинок може зняти й стрес та покращити настрій, а ще він йде на користь сімейним справам.

лучшие новогодние фильмы

Найкращі новорічні фільми змінюється щороку, проте є й список так званої класики. Такі найкращі фільми на новий рік не втрачають актуальності, навіть конкуруючі зі стрічками, що виходять щороку. Нових фільмів чимало, та всі вони можуть задовольнити будь-які уподобання, проте щороку, яка б не була складна ситуація у світі, найпопулярнішим залишається "Один вдома". 

Як швидко вибрати новорічні фільми? 

В першу чергу, обираючи різдвяні фільми, потрібно враховувати свої уподобання. Є чимало й новорічних хорорів чи комедій. Проте, якщо мова йде про найкращі новорічні фільми для сімʼї, варто враховувати побажання всіх членів родини. Наприклад, дітям страшні фільми навряд чи створять святкову атмосферу. Разом з тим батьки мають не забувати й про себе та свій відпочинок. 

Гарна новина в том, що хороші новорічні фільми для всієї родини, можуть бути цікавими та універсальними. Тобто вистачає й сімейних комедій, й пригодницьких стрічок. Також зарубіжні новорічні фільми виходять щороку, а тому можна звернути увагу на новинки.

Є кілька правил, як створити різдвяний настрій для сімʼї:

  • в першу чергу варто зробити невелике опитування, дізнатись вподобання всіх членів родини;

  • далі можна проглянути фільми для всієї родини, різні списки та рейтинги;

  • після цього, щоб сподобались новорічні фільми, варто підготувати місце, смаколики та по можливості відкласти всі гаджети.

Фільм для всієї родини має бути досить легким та бажано веселим. Саме такі сімейні вечори й запамʼятаються надовго. 

Обираємо фільм для всієї сімʼї 

Будь-які рейтинги по типу найкращі фільми існують більше, як рекомендації. Кожен популярний фільм може стати приємним відкриттям чи розчаруванням, проте що стосується Нового року, то існують гарні та універсальні фільми (вони доповнюються новинками 2023 та 2024 років).

"Красуня і чудовисько: Різдвяна чарівність" (Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas)

лучшие фильмы на Новый год

Популярний анімаційний фільм розповідає про новорічні пригоди Бель та Чудовиська в замку, де вони влаштовують святковий обід. Загалом саме історію красуні та чудовиська екранізували велику кількість разів. Є й більш нові та старі версії, які будуть цікаві батькам та сподобаються дітям.

"Грінч" (How the Grinch Stole Christmas)

Ще одна популярна стрічка за мотивами класичної книги Др. Сьюсса. Анімаційний фільм розповідає історію Грінча, який намагається вкрасти Різдво, але врешті вирушає в незабутню пригоду. Стрічку також екранізували кілька разів.

"Справжній Крістмас" (The Polar Express)

добрые новогодние фильмы для всей семьи

Анімаційна казка розповідає історію хлопчика, який потрапляє на потяг "Полярний експрес" та вирушає в неймовірну подорож до Санта-Клауса. Історія не тільки цікава, але й дуже повчальна.

"Дивовижний Санта Клаус" (Arthur Christmas)

У цьому анімаційному фільмі Санта Клаус вже старий, і весь процес доставки подарунків через це став автоматизованим. Але в один рік виникають серйозні проблеми і Санта має врятувати Різдво. Стрічка одночасно смішна та цікава.

"Хроніки Різдва" (The Christmas Chronicles)

зарубежные новогодние фильмы

В фільмі йде розповідь про брата та сестру, що вирішують сфотографувати Санта Клауса, але їх плани несподівано виводять їх на шлях нових пригод.

"Гаррі Поттер та Філософський камінь" (Harry Potter and the Philosopher's Stone)

Загалом всі частини Гаррі Поттера досить новорічні та цікаві.

Лучшие новогодние фильмы 2023 - 2024: зарубежные для всей семьи

Хоча це не суто різдвяний фільм, але пригоди Гаррі Поттера, які починаються саме під час Різдва, можуть стати частиною святкової атмосфери. Тому у цьому випадку можна обирати будь-який із фільмів про пригоди юного чарівника.