Найкращі готелі Болгарії на першій лінії 5 зірок: з аквапарком та все включено

Болгарія залишається надзвичайно популярною країною для відпочинку, особливо всією сімʼєю. Країна не тільки мальовнича, але й достатньо дешева. Також варто враховувати, що найкращі готелі Болгарії можуть задовольнити будь-які потреби туристів.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Відрізняється й Болгарія, як курорт, чистим та доволі просторим пляжем. Тобто найкращі готелі Болгарії на першій лінії не тільки обійдуться дешево, але й дозволять буквально "не покидати готель", бо на його території чимало розваг та різноманітного відпочинку.

Чому варто обрати Болгарію для відпочинку? 

Не просто так багато років поспіль найкращі готелі Болгарії на першій лінії користуються такою популярністю. Справа у чудовому обслуговуванні та сучасних послугах.

найкращі готелі Болгарії на першій лінії

Що стосується Болгарія, то вона нічим не гірше Туреччини чи якогось дорогого європейського курорту. Найбільші Болгарія готелі 5 зірок все включено також дивують дизайном та додатковими послугами.

Чому Болгарія може стати найкращою країною для відпочинку:

  1. Унікальна культура, яка вмістила в себе західні та східні традиції. 

  2. В країні чимало памʼяток, які нічим не уступають архітектурі Італії та незвичній Греції. 

  3. Болгарія має й унікальну культуру.

  4. В країні мʼякий та доволі приємний клімат. Тобто в різні сезони можна організувати й різний відпочинок. 

Найкращі готелі Болгарії для відпочинку з дітьми пропонують й смачну кухню. Вона також залежить від сезону та може, дійсно, приємно здивувати. 

Кому підійдуть дорогі готелі в Болгарії? 

Коли мова йде про дорогі курорти Болгарії, то порівнюючи їх з європейськими, вони все ще доступні туристам. 

Проте в Болгарії досить спокійно, а тому такий відпочинок ідеально підійде для сімей чи великих компаній. Молоді також сподобається у Болгарії, бо в країні велика кілька розваг. 

найкращі готелі Болгарії на першій лінії

На вибір туристам найкращі готелі Болгарії з аквапарком чи з чистим узбережжям. На території готелів є чимало барів та зон відпочинку, наприклад, з басейном: такий відпочинок підійде для тих, хто не в захваті від моря чи великої кількості інших туристів. 

Які готелі вибрати у Болгарії? 

Більшість популярних курортів у Болгарії традиційно славляться своїми висококласними готелями на першій лінії, з аквапарками та системою "все включено". При цьому включено до послуг, дійсно, все, що може знадобитися вибагливому туристу. 

Болгарія готелі 5 зірок все включено

Звісно, найкращі готелі в Болгарії на березі моря, але навіть таке розташування не впливає на кількість зон відпочинку на території готелів. 

Топ 10 найкращих готелів Болгарії: 

  • RIU Helios Paradise;

  • Grifid Hotel Bolero;

  • Melía Grand Hermitage;

  • Riu Astoria Hote;

  • Maritim Paradise Blue Hotel & Spa;

  • Sorrento Sole Mare;

  • Selena Beach;

  • Panorama Fort Beach;

  • Hotel Gradina;

  • Aparthotel Royal Sun.

Найпопулярніші серед таких готелів «золоті піски». Готелі цього узбережжя завжди входять в ТОП найкращих по країні. Вони зазвичай «все включено». 

Хороші готелі Sunny Beach (Сонячний берег)

В першу чергу для відпочинку для дівчат чи для сімʼї варто звернути увагу на Iberostar Sunny Beach Resort. Готель розташований безпосередньо на березі моря, готель має величезний аквапарк, кілька ресторанів та різноманітні розважальні програми.

найкращі готелі Болгарії з аквапарком

Гарні й готелі, як RIU Helios Paradise. Такий готель зі своїм аквапарком та ресторанами, пропонує "все включено". На його території великі басейни, комфортні номери та прямий доступ до моря.

Хороші готелі Golden Sands (Золоті піски)

Варто звернути увагу на Grifid Hotel Bolero. Це люксовий готель на березі Чорного моря з великим аквапарком та розмаїттям ресторанів. На ньому самі доступні ціни та велика кількість вільних місць впродовж року. 

Гарний варіант для відпочинку в Болгарії Melía Grand Hermitage. П'ятизірковий готель з розкішними номерами, спа-центром, з аквапарком і різноманіттям ресторанів.

Хороші готелі Albena

Відпочинок в бургас може бути максимально комфортним. Наприклад, Riu Astoria Hotel. Він розташований неподалік від пляжу,  та готель має великий аквапарк та всі умови для комфортного відпочинку.

Топ 10 найкращих готелів Болгарії

Гарним варіантом є й Maritim Paradise Blue Hotel & Spa. Готель з спа-центром, власним пляжем і аквапарком, пропонує систему "все включено".