Кращі пігменти для татуажу

Кращі пігменти для татуажу
Кращі пігменти для татуажу

Виправити форму брів і губ, надати їм бажаного відтінку і виразності, усунути недосконалості у вигляді асиметрії - з цим відмінно справляються пігменти для перманентного макіяжу. Вибір барвників визначається технікою роботи майстра. Одні фахівці використовують неорганічні пігменти, інші віддають перевагу гібридним фарбам. Але не лише вид пігменту впливає на якість результату, а й вибір першокласної продукції відомих брендів.

Лучшие пигменты для татуажа

Топ-5 професійних пігментів для ПМ

У б'юті-індустрії існує багато виробників, які випускають нешкідливі пігменти для татуажу. Добре зарекомендувала себе на вітчизняному ринку продукція української компанії Innova Colors, яка відповідає європейським стандартам, має безпеку та гіпоалергенність.

Популярні марки, що часто використовуються в салонах:

KODI. Бренд випускає пігменти для ПМ для брів, губ, очей, а також розріджувачі. Завдяки насиченості консистенції фарби пігмент не розпливається по шкірі під час загоєння, тримається довше стандартних засобів. Відтінок зберігає насиченість до двох років носіння. Innova Colors. Широка палітра кольорів дозволяє створити відтінок, максимально наближений до типу шкіри клієнта. У лінійці є нюдові тони для створення природного образу. Пігменти для перманентного макіяжу розфасовані по екологічно чистих скляних баночках. Для економічного дозування на них встановлені дозатори. SofTap. Палітра тонів для татуажу має понад 300 відтінків. Пігменти для ПМ цієї фірми не висихають, не вимагають розведення перед початком нанесення. Фарбують елементи можна змішувати між собою. Вони добре підходять також і для апаратного татуажу. Custom. Продукція американського бренду, заснована на оксиді заліза, добре вноситься в шкіру, забезпечують стійкий колір. BioTouch. Оригінальні фарби відрізняються високою концентрацією оксиду заліза, їх використання дає яскравий насичений колір. Кожен виробник пропонує широкий вибір кольорів, включаючи теплі та коричневі відтінки (теплий тон Brunette та холодний – Blackish Brown, Darkest brown).

пигменты для ПМ

Чинники, що впливають на стійкість відтінку

Щоб ефект від татуажу тривав довше, вибирайте якісну гіпоалергенну продукцію. На тривалість збереження відтінку також впливає глибина введення пігменту, тип шкіри, техніка татуажу та догляд після процедури. Купуючи пігменти для ПМ в магазині ПМтату відомих і перевірених виробників отримуєте відмінний ефект і дійсно стійкий результат.