Кращий утюг у 2022 році: як вибрати?

Кращий утюг у 2022 році: як вибрати?
Кращий утюг у 2022 році: як вибрати?

Сьогодні простому покупцеві складно вибрати бытову техніку самостійно. Ретейлери та виробники орієнтуються на різну фінансову якість, побажання споживачів. Як правило, в розничних магазинах пропонується більше 200 моделей одного типу продукції, включаючи утюги. Дорожні, безпровідні, з отпаривателем, самоочищающиеся - покупець може вибрати будь-який на свій вибір. Наприклад, утюг Braun може бути забезпечений більш ніж у 50 варіантах із різноманітною комплектацією та функціоналом. Розглянемо детальніше про те, що не варто переплачувати при покупці утюга, які варіанти прослужити більше і чому не варто економити на придбанні побутової техніки. Матеріал подошвы

Кераміка - самий популярний матеріал подошви утюгов. Лучше всього скользить по тканині, забезпечуючи розгладжування за один раз без особливих усилій. Делікатен к тонким тканям при використанні на високій температурі. Але потрібно бути аккуратним у використанні - навіть броші, пуговиці можуть залишити на поверхні царапіни та сколи. Сталь - подойдёт для покупців, цінних прочність. Подошву складно деформувати, навіть при затрагиваніі при глажке пуговиц, булавок і брошей. Довго нагріється, але також може тривалий час зберігати тепло. Але не всім подобається висока ціна на дані типи утюгов і внушительный вес при глажке.

Алюміний - матеріал має хорошу теплопровідність, що ускоряє процес глажки. Моделі, як правило, самі легкі та компактні, підходять для поїздок. Недостаток - деформуються при неадекватному використанні і погано скользят по тканині. Функціонал

Сучасні утюги та гладильні системи мають ряд додаткових функцій, упрощаючих процес глажки. Найбільш популярними ставляться:

Автоматичне відключення - включення приладу при тривалому невикористанні. Позволяє мінімізувати ризик возгорання; кругове кріплення - провод може обертатися на 360 градусов. Уменьшает кількість заломів при експлуатації; очищення від накипи - неякісна вода може викликати проблеми при використанні утюга і ділянки необхідно звертатися в сервісний центр. Автоматична очистка від накипи дозволить продовжити термін годності пристрою; регулювання температури - для різних типів тканей необхідна своя температура, особливо для деликатних. Автоматичне регулювання дозволяє упростити глажку навіть самої «требовательной» одягу.

Кожен покупець сам вирішує, варто переплачувати за додатковий функціонал. Важливо - не забувати основні правила експлуатації побутових приладів і не залишати їх включно наєдиними з дітьми та домашніми тваринами.