Має 110 нащадків: на Рівненщині жінка відзначила своє 95-річчя

Має 110 нащадків: на Рівненщині жінка відзначила своє 95-річчя

У Рівненській області з нагоди 95-річчя була відзначена мешканка села Блажове Кондратовець Надія Яківна. Її привітали рідні та представники села.

За словами селищного голови Григорія Таргонського, Надія Яківна володіє скромністю та усмішкою, і виглядає значно молодше свого віку. Вона досвідчила біль батьківських втрат, поховавши двох із дев'яти дітей, проте не втратила своєї людяності та радісної посмішки.

Нещодавно Надію прийняли з вітаннями члени її родини. Вона має 110 дітей, онуків та правнуків. Привітали її і сини з США та онуки.

Інша мешканка Білої Церкви, Марія Мефодіївна Коларж, також святкує ювілей, а саме 102-річчя. Вона є найстаршою жителькою міста. У неї двоє дітей, четверо онуків, четверо правнуків та один праправнук.

Також художній керівник опери в Національній опері України Анатолій Солов'яненко разом з колегами привітав концертмейстерку Аллу Ямпольську, яка святкувала ювілей. Вони мали велику приємність привітати легенду та доторкнутися до довголітнього таланту.

Отримавши привітання з її сторони родинаю, 100-річна киянка розкрила свій секрет довголіття. Вона любить життя і радіє дітям, онукам та правнукам. У свій день народження ювілярка навіть дозволила собі випити келих шампанського.

За її словами, щоб дожити до такого віку, потрібно багато працювати та любити життя.

Читайте також: