Макс Барських готує шанувальників до Різдва у новому кліпі «Я вже не ти»

Макс Барських у кліпі «Я вже не ти» на Різдво
Макс Барських у кліпі «Я вже не ти» на Різдво

Український виконавець Макс Барських представив кліп на пісню "Я вже не ти", який став продовженням його попереднього відео "BEREGA". Ця нова відеоробота, знята режисером Аланом Бадоєвим, показує майбутнє шоу співака "Різдвяний Зорепад", що відбудеться 21 грудня в Києві.

У соціальних мережах Макс Барських коментує свій новий кліп: "Я вже не ти, я вже не я". Він закликає глядачів підготуватися до шоу "Різдвяний Зорепад" і надягнути червоне вбрання, так як це буде дрес-кодом для свята.

У відеороботі Барських експериментує зі своїм зовнішнім виглядом, перефарбовується в платиновий блонд і поєднує його з трендовими кольорами сезону: бордовим та червоним. Він також використовує латекс і металік в образах.

Нагадаємо, що ця пісня була випущена як лід сингл до шоу "Різдвяний Зорепад", і Барських закликав фанатів ділитися треком з друзями та колишніми партнерами, оскільки вона створена саме для цього.

Крім того, минулого тижня в Києві відбувся кінопоказ фільму-концерту Макса Барського під назвою "Зорепад". Ця подія зібрала багато шанувальників артиста, а усі кошти від продажу квитків були пожертвувані на допомогу Збройним Силам України.

Читайте також