Макс Барських розвінчав вкидання росіян, що він виїхав до США

Український виконавець Макс Барських незабаром вирушить на подію, що пройде в рамках премії Billboard Music Awards. Проте російські пропагандисти знайшли привід, аби знайти у цьому виїзді зраду України.

Раніше стало відомо, що Барських візьме участь у конференції MusicCon у рамках Billboard Music Awards 2022, що відбудеться 13-14 травня. Після цього співак залишиться на кілька днів у Лос-Анджелесі на музичну премію.

Зараз Макс перебуває у Києві та записав відео, де попросив росіян не розповсюджувати фейки.

«У Росії почали розповсюджувати інформацію про те, що я нібито перебуваю в Америці. Це дуже цікаво читати, перебуваючи у Києві. Але я розумію, чому так відбувається. Побачили статтю Billboard, перекрутили інформацію, розпочали поширення брехливих новин. А оскільки, на жаль, більша частина цієї країни має проблеми з розумовими процесами, всі із задоволенням підхопили ці брехливі новини і продовжили їх поширення», – сказав Макс Барських.

Макс повідомив, що справді поїде до США, щоб американці дізналися більше про благодійні фонди, де можна допомагати українцям. А також на один день зупиниться у Польщі та дасть благодійний концерт, кошти від якого спрямує для потреб Збройних Сил України.