Макс Барських записав відверте звернення до росіян

Співак Макс Барських закликав росіян брати приклад з українців і додав, що більше ніколи не даватиме концертів у Росії.

31-річний український співак Макс Барських родом з Херсону. В соцмережі  Instagram він має мільйонну аудиторію, до якою долучаються й російські прихильники.

Макс записав звернення до росіян через війну, яку Росія розв’язала проти нашої країни. Воно вийшло досить насиченим й об'ємним, тому співак розділив його на три частини.

С початку Макс розповів громадянам РФ, як змінеться їхнє життя після санкцій. Зокрема він поцікавився, як російський президент перетворив таку велику державу на смітник, над яким сміється зараз весь світ.

Далі Барських висміяв боягузтво росіян, що бояться йти проти силовиків із кийками.

«У нас тут літають ракети, вбивають людей щодня, зачищають міста. Люди сидять у бомбосховищах. Ось що означає справжній страх. А не те, що на вас помахають кийком, і ви з переляку тікаєте. Ви кричите, що Росія держава, великий народ. Отже, як показує практика, це все неправда. Якби ви були великим народом, ви б стояли на площі та відстоювали свої права», — наголосив співак.

Не оминув Барських і порівняльну характеристику двох президентів. За його словами, український – поруч із народом і бореться разом із ним, а російський сидить у бункері.