Малиновський переніс операцію після важкої травми: подробиці

Малиновський після операції: стан, подробиці
Малиновський після операції: стан, подробиці

Українського футболіста Руслана Малиновського, який грає за команду "Дженоа", була проведена успішна операція. Він отримав серйозну травму у матчі проти "Венеції". Інформацію про це опублікували на сторінці "грифонів" у Instagram. Зараз гравець почне проходити реабілітацію.

Офіційна заява команди говорить: "Сьогодні вранці Руслану Малиновському було проведено операцію на правій щиколотці. Операція була проведена професором Сантоліні та його командою і пройшла успішно. Гравець почувається добре і найближчими днями розпочне реабілітацію в клубі".

Раніше було повідомлено, що Малиновський отримав вивих гомілкостопного суглобу та перелом малогомілкової кістки. Терміни його відновлення поки не відомі.

У цьому сезоні Малиновський вже зіграв п'ять матчів за "Дженоа", але поки не забив жодного голу.

Матч між "Венецією" та "Дженоа" завершився з рахунком 2:0 на користь господарів. Зараз команда Малиновського займає 13-те місце в таблиці Серії А з 5 очками.

Наступний матч "грифони" зіграють проти "Сампдорії" в Кубку Італії 25 вересня. У чемпіонаті Італії вони зустрінуться з "Ювентусом" 28 вересня.

Також варто згадати, що збірна України з футзалу перемогла команду з Афганістану і вийшла у плей-оф.

Читайте також