Маша Єфросиніна назвала Ксенію Собчак пособницею війни

Українська телевізійна ведуча Маша Єфросиніна зізнається, що до того, як Ксенія Собчак почала замовчувати правду про війну, вона була іншої думки про неї.

Маша Єфросиніна відкрито розкритикувала російську журналістку Ксенію Собчак, інтерв'ю якій нещодавно дала українська співачка та блогерка Оля Полякова.

За словами Маші Єфросініної, ще до 28 лютого вона погодилася б дати інтерв'ю російській колезі Ксенії Собчак. Однак після звірств в Україні, які почала творити російська армія, політичні висловлювання Ксенії стали розпливчастими, а сама вона часто заперечує правду про злочини росії в Україні.

«Ще недавно Ксенія Собчак відображала реальну картину того, що відбувається, а потім людина стала служити і вашим, і нашим. Я відписалася від неї, я не підтримую її тепер взагалі. Вважаю, якщо ти називаєш себе журналістом, і ти бачиш, що ґвалтують дітей, спалюють цілими містами населення, що в Маріуполі люди віддані геноциду... І все одно дотримуєшся цього нейтралітету. «Я як журналіст хочу показати обидві сторони…» – це в перекладі на «бидляцьку» мову те саме, що каже вся глибинка росії: «Все не так однозначно». Ось ці люди, які кажуть, що все не так однозначно, навіть вкладаючи у журналістські терміни – для мене посібники війни», – сміливо заявила Маша Єфросиніна.

Ксенія Собчак поки що ніяк не відреагувала на звернення до своєї персони. Можливо, вона обрала виборчу позицію щодо божевілля в Україні і просто мовчатиме.