Маск на тлі замаху на Трампа заявив, що його двічі намагалися вбити

Зображення Ілона Маска та Трампа
Зображення Ілона Маска та Трампа

Ілон Маск заявив про намагання його вбити

Американський мільярдер Ілон Маск повідомив, що за останні 8 місяців його намагалися вбити двічі. Він про це написав у своєму профілі в соцмережі X.

Після замаху на Дональда Трампа на передвиборчому мітингу в штаті Пенсільванія 13 липня Ілон Маск активно почав обговорювати цю подію у мережі. Він підтримував Трампа, публікував фото і відео президента, коментував та репостив дописи інших людей.

Якщо вони можуть прийти по Трампа, вони також прийдуть по вас

Один з відомих блогерів в X, Ієн Майлз Чонг, відмітив потребу у збільшенні охорони Маска після нападу на Трампа. В відповідь на це Маск заявив, що нас чекають небезпечні часи.

Двоє людей вже намагалися вбити мене за останні 8 місяців

Маск повідомив, що двоє людей спробували його вбити за останні 8 місяців. Зловмисників затримали в Техасі, неподалік від штаб-квартири Tesla.

Нагадаємо, що на передвиборчому мітингу в Пенсильванії сталася стрілянина. Трамп отримав незначне поранення, але відчуває себе добре. Федеральне бюро розслідувань США взялося за розслідування цього інциденту.

Багато американців вважають, що Трамп не відмовиться від боротьби навіть у разі програшу на президентських виборах. Через цей інцидент можуть змінитися позиції Трампа перед виборами. Європа вже готує план на випадок його перемоги.

Читайте також