Масований удар по Україні: Росія атакувала шість регіонів, є загиблі

Уранці 7 лютого російські війська здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Вони випустили ракети з літаків Ту-95МС та Ту-22М3, а також використали балістичні ракети.

У Львівській області ракета змінила напрямок польоту на 20 км від кордону з Польщею. Три польські літаки F-16 вилетіли, щоб перехопити ракету. Міністр оборони Польщі Владислав Косиняк-Камиш заявив, що більшість російських ракет летить до Польщі.

У місті Дрогобич чулися вибухи, які призвели до часткового руйнування промислового об'єкту. Також у Львівській області були знайдені уламки ракети, яка не вибухнула.

У Києві також були пошкоджені будівлі і автомобілі. Через ракетну атаку загинуло 4 людини, ще 38 отримали поранення.

У Харкові та Харківській області також були зафіксовані обстріли ракетами. У місті отримала ушкодження одна жінка, без госпіталізації. У Харківській області було понад 20 обстрілів ворожих цілей, а внаслідок артилерійських та мінометних обстрілів було пошкоджено кілька населених пунктів.

У Миколаєві було пошкоджено будинки, водопроводні мережі та інфраструктурні об'єкти. Виникла пожежа на ділянці газопроводу. Є поранені та загиблий.

У Черкаській області також були обстріли ракетами, але без значних пошкоджень і жертв.