Мелодрами 2024: найкращі мелодрами 2024 року

Традиційно 2024 року вийшло багато мелодрам. Сам жанр буквально відроджується після довгих років творчої кризи та застою. Мелодрами стали іншими та якіснішими: мелодрами 2024 року тому прямий доказ.

Що потрібно знати про мелодраму 2024, так це вона здивує своєю різноманітністю та домішкою інших жанрів. Адже просто мелодрама 2024 року для глядача може бути нудною. Тому цього року вийдуть і драми та бойовики, детективи та нові мелодрами 2024 року. Розмаїття вистачатиме, як ніколи раніше.

Мелодрама 2024 новинки: що вийшло і що треба чекати?

Отже, розглядаючи нові та цікаві мелодрами, варто звернути увагу на фільми та на найкращі серіали. Так і вдасться поступово визначити свій ТОП зворушливих історій.

мелодрами 2024

Що тоді припаде до душі любителям жанру мелодрами:

  1. Моє прекрасне весілля.

  2. Ліза Франкенштейна.

  3. Сімейна справа.

  4. Усе скінчиться на нас.

  5. Ірландське бажання.

  6. Претенденти

  7. Ідея тебе.

Звичайно, мелодрами бувають різними і підібрати єдиний ТОП практично неможливо, саме тому краще влаштувати свій особистий перегляд фільмів і визначити свій особистий рейтинг найкращих мелодрам 2024 року.

Моє прекрасне весілля

Безперечним лідером у продакшині мелодрам є саме США. Щороку саме американські фільми з важкими драматичними долями головних героїв виходять великі екрани. Наприклад, у лютому в прокаті з'явився фільм "Моє прекрасне весілля".

У центрі сюжету молоді люди, які нічим не обтяжені та відпочивають на повну у Лас-Вегасі. Вони багато п'ють і веселяться, а вранці дізнаються, що одружені. Звичайно, вони могли відразу розлучитися, але вирішили використати ситуацію собі на користь. Вони вирушають до Мексики на несправжній медовий місяць, щоб отримати подарунки від родичів та друзів.

Загалом фільм став логічним продовженням “Моє прекрасне нещастя”. Що ще примітного, то це акторський склад. Нехай актори й відомі публіці, але вони все одно виглядають досить освіжаючим для мелодрам останніх років. Цікаво й те, що творцем фільму став той самий продюсер, що і “Жорстоких ігор”, а ще фільму “Після. Розділ 2”.

Ліза Франкенштейн

2024 року вийшла ще одна досить несподівана мелодрама. Вона розповість про історію, яку знають майже всі. Франкенштейна було знято і перезнято стільки разів, що навіть складно підрахувати. Втім, 2024 року він з'явиться у новому втіленні. Фільм одночасно поєднує у собі драму, мелодраму і навіть комедію.

мелодрами 2024

Головна героїня Ліза закохується у загадкового хлопця. Перша зустріч відбувається теж загадковим чином: закохані зустрічаються на цвинтарі. Щоправда, дівчина жива, а ось хлопець – просто статуя. Саме така дивна закоханість змушує дівчину воскресити парубка. Після цього вони закохуються і, здавалося, їхнім стосункам більше нічого не загрожує.

Фільм загалом вийшов досить нетривіальним та оригінальним. У ньому багато готичних кадрів та кумедних, навіть іронічних моментів. Він відрізняється від класичної історії кохання, але від неї глядач давно втомився.

Сімейна справа (A Family Affair)

Такий фільм також вийшов на екрани у 2024 році. Одразу він привернув увагу акторським складом, адже у ньому грає сама Ніколь Кідман.

У центрі сюжету Зара, дівчина, яка багато працює і буквально няньчиться з кінозіркою Крісом Коулом. Несподівано, зірковий хлопець закохується в матір Зари. Після цього починається справжній хаос, приправлений любов'ю, ревнощами та розпачем.

мелодрама 2024

Що цікаво, постановником мелодрами став Річард Ла Гравенес, а він свого часу створив "P. S. Я кохаю тебе". Загалом за старими роботами вдасться визначити, який тип мелодрами вийшов із “сімейки” у 2024 році.

Все закінчиться на нас

У лютому на екрани вийшов ще один фільм, який може підійти для перегляду всією родиною чи побаченням. У центрі сюжету проста дівчина Лілі, яка перебирається до Бостона. Вона вирішується втілити мрію в реальність і відкриває свій квітковий магазин. Досить швидко у неї починаються стосунки з перспективним хірургом, і здається, майбутнє стає все кращим і кращим.

Несподівано відбувається подія, яка змушує дівчину засумніватися у цих мріях. Фільм вийшов досить зворушливим та напруженим, а якщо враховувати, що це екранізація роману, то ще й доволі детальним. У центрі сюжету виявляться аб'юзивні стосунки, в яких важко розібратися.

Ірландське бажання

Вже за назвою стає очевидним, хто причетний до створення ще однієї мелодрами 2024 року. Фільм вийшов у березні та отримав чимало позитивних відгуків. Головним чином, тому що головну роль зіграла Ліндсі Лохан. Дівчина активно займається відродженням власної кар'єри, а ще активно будує сім'ю, і здавалося, що від минулих залежностей не залишилося й сліду.

мелодрама 2024

У центрі сюжету дівчина, яка таємно закохана у боса, але має бути присутньою на його весіллі. В результаті деяких подій все різко змінюється. Медді прокидається вже в іншому світі, де вона наречена того самого боса. Здавалося, мрія збулася, втім, фільм вчить, що не всі мрії повинні збуватись і не завжди вони взагалі є щирим бажанням.

Фільм загалом схожий на всі фільми, на яких виросла вже доросла аудиторія. Це романтична комедія, у якої не найхитріший сюжет і досить ясна лінія розповіді.

Претенденти

Ще одна досить незвична мелодрама вийшла зовсім недавно, наприкінці квітня 2024 року. У центрі сюжету молода тенісистка. Вона випадково потрапляє у любовний трикутник, що запускає цілу низку справжніх проблем.

Фільм вийшов з одного боку дивним, з іншого досить зворушливим та цікавим. У ньому розкриваються багато проблем, наприклад, колишніх спортсменів. Мелодрама відображає муки та багато сумнівів, складність зробити вибір і слідувати йому. Ще в ньому багато питань, як будувати своє життя, якщо в ньому, здається, немає сенсу.

Режисером фільму виступив творець "Назви мене своїм ім'ям"

Ідея тебе

Несподіваною сенсацією весни 2024 стала мелодрама “Ідея тебе”. У ній розповідається історія роману молодого музиканта та дорослої жінки, яка має колишнього чоловіка та непрості стосунки з дочкою-підлітком.

мелодрами 2024 року

Головною окрасою фільму стала неперевершена Енн Хетеуей, а фільм давно став вірусним у багатьох соціальних мережах.