Мер Острога визнав, що п’яний побив жінку в День пам'яті захисників

П'яний чоловік побив жінку у Острозі
П'яний чоловік побив жінку у Острозі
Міський голова Острога Юрій Ягодка вибачився за те, що 29 серпня, в День пам'яті захисників, у стані алкогольного сп'яніння побив місцеву жительку.

Юрій Ягодка, мер Острога, просив вибачення за інцидент, який стався 29 серпня. В той день, коли відзначали День пам'яті захисників, він заходився алкоголем і побив жінку. Цей інцидент був викликаний тим, що звучала російська музика в Центрі культури та дозвілля, що знаходиться біля місцевої бібліотеки. Жінка звернулася в поліцію і написала заяву про фізичні ушкодження, які їй були завдані мером.

За майже місяць після цього інциденту, Юрій Ягодка визнав свою провину і просив вибачення у тих, хто його підтримував на виборах, а також у тих, хто не голосував за нього. Зараз Юрій Ягодка коментує цю ситуацію, визнаючи свою провину.

Правоохоронні органи розпочали досудове розслідування цього інциденту, але згідно з законодавством, для переобрання мера необхідно дочекатися виборів.

Юрій Ягодка є мером Острога з 2020 року. Він почав свою кар'єру у банківській сфері, а пізніше обіймав посаду голови Острозької районної державної адміністрації та сільського голови Розвазької сільської ради.

Нагадаємо, що мерія Одеси ухвалила рішення відремонтувати ліцей, вартість ремонту якого значно перевищила заплановану суму.

Читайте також