Мер’єм Узерлі розповіла про величезні гонорари у “Величному столітті”

У свій час “Величне століття” стало для німецької акторки справжнім проривом. Саме її Хюррем стала популярною та зробила колосальні рейтинги серіалу. Проте через особисті обставини Мер’єм покинула серіал та її замінили іншою акторкою. Саме цей факт дуже вплинув на популярність серіалу.

Крім рейтингів серіал заробив звання одного з найдорожчих в історії турецького кінематографа. Велику частину витрат довелось виділити на гонорари акторів. 

За три роки, поки Мер’єм грала Хюррем, вона забезпечила себе майже на все життя. Найбільше заробляв актор, що грав Султана, та звісно Хюррем. За кожен епізод вони отримували по 20 та 17 тисяч доларів відповідно. Загалом Мер’єм заробила за весь час понад 1,5 млн доларів. 

Разом з тим Мер’єм постійно влаштовувала справжні скандали через оплату праці. Їй здавалось, що платять їй мало. Крім основної оплати актору головної ролі Султану виплачувались відсотки за трансляції, чого не мали інші актори. 

Мер’єм так і не змогла добитися надбавки, а вже у 2013 році “втекла” з Туреччини. Ходили чутки, що вона не витримала навантаження, а також що її коханий виявився аферистом та через Мер’єм вимагались колосальні борги. Згодом Мер’єм почали знову кликати до турецьких серіалів, проте не з такими високими гонорарами.