Мертвий лев на смітнику: поліція оприлюднила результати перевірки

Мертвий лев на смітнику
Мертвий лев на смітнику

Національна поліція Рівненської області закінчила перевірку обставин, у яких були знайдені тіла левиці та інших тварин на Костопільському заводі. Згідно результатів перевірки, було встановлено, що всі тіла були доставлені з дотриманням законних процедур та супроводжувалися необхідними документами. Про це повідомляє поліція Рівненщини.

Також поліція провела перевірку щодо знаходження тіла лева на Костопільському заводі. Згідно з актом ветеринарного обстеження, лев, який народився в 2006 році, помер через новоутворення в черевній порожнині.

Було також встановлено, що всі тіла тварин, які знаходилися на спецплатформі Костопільського заводу з утилізації відходів тваринного походження, були доставлені з необхідними документами, які засвідчували причину смерті.

У неділю на Костопільському заводі з утилізації відходів було знайдено тіла мертвого лева та інших тварин. Фотографії мертвої тварини стали відомі в соціальних мережах та Telegram-каналах Рівненщини. На знімку видно тіло лева, що лежить серед мішків, сміттєвих пакетів та інших відходів. З’ясувалось, що лев помер від онкологічного захворювання. Пізніше рівненський зоопарк підтвердив, що левиця, яка була знайдена на заводі з утилізації відходів, померла минулого тижня, а зоопарк мав договір з Костопільським санітарним заводом на утилізацію тварин.

Заступниця директора рівненського зоопарку, Ірина Оліфер, розповіла, що між зоопарком та Костопільським заводом існує довгостроковий договір щодо утилізації померлих тварин. Вона додала, що це необхідно для виготовлення кісткового борошна.

Читайте також

Бойлер: який краще обрати і чому
сьогодні, 20:30 37 переглянули
Порівняння типів бойлерів та їх властивості