Мешканці Білгорода прокинулися під вибухи (відео)

У російському Білгороді відбувся обстріл, місцеві мешканці закликані спускатися в укриття

Сьогодні зранку, 15 березня, у російському Білгороді сталися обстріл та пожежа. Місцеві мешканці повідомили про горячу машину на вулиці Єсеніна. Авторитетний ресурс Baza про це повідомив у Telegram-каналі.

Міністерство оборони Росії повідомило, що Збройні сили України намагалися атакувати Білгородську область за допомогою реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір". Відповідно до заяви, захисні системи успішно знищили семь снарядів.

Пріоритетної ваги має те, що російське керівництво блокує евакуацію мирного населення з Білгородської області, використовуючи його в якості "живого щита". Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов.

Нагадаємо, раніше добровольці звернулися до мешканців Білгородської та Курської областей з закликом до негайної евакуації, наголосивши, що на це дається півтори години. Але керівництво областей не вжило жодних заходів щодо евакуації населення.

Російські добровольці вже в Курській та Білгородській областях. Також незабаром у Білгороді було записано декілька влучань безпілотних літальних апаратів, які призвели до постраждалих у міській адміністрації.