Ми будемо тиснути на Росію ще сильніше, - Зеленський

Тиск на Росію зростатиме, вперед!
Тиск на Росію зростатиме, вперед!

Президент України Володимир Зеленський у своєму щоденному зверненні 6 жовтня 2024 року, на 956-й день війни, висловив подяку українським освітянам та розповів про важливі аспекти військової ситуації.

Усім українським вчителям, викладачам, усім, від кого залежить не просто робота шкіл чи університетів в Україні, а справді – наступні десятиліття нашого народу, майбутнє українських дітей

Зеленський наголосив, що освітяни впливають на майбутнє України та зазначив важливість офлайн-навчання для соціального розвитку дітей.

Президент висловив подяку керівникам громад та обласній владі за підтримку освітніх закладів у складний час. Також він висловив вдячність працівникам видавництв та авторським колективам, що забезпечують навчальний процес.

На нараді Зеленський обговорив ситуацію на фронті та деталі "Плану перемоги" з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським.

Українці довели, що можуть витискати війну в Росію. І за достатньої підтримки партнерів зможемо тиснути на Росію саме так, як потрібно, щоб у Росії відчували, що війна нічого їм не дасть

Зеленський підкреслив значення Курської операції для обмінного фонду військовополонених та зазначив, що буде продовжувати тиск на Росію.

Читайте також