Microsoft Azure: можливості та переваги

Microsoft Azure: можливості та переваги
Microsoft Azure: можливості та переваги

Без хмарних сервісів неможливо уявити сучасне життя. З’являється все більше варіантів, проте жоден з них не може створити гідну конкуренцію Microsoft Azure. Його переваги полягають в надзвичайній зручності та високому рівні безпеки. Але це далеко не єдині плюси хмарної платформи.

Зручність для кожного клієнта

Сервіс дає доступ до сотень інструментів. Звісно, не всі вони потрібні клієнту. Спеціалісти SoftwareOne допоможуть вибрати необхідні інструменти, залежно від виду бізнесу. Максимальний рівень безпеки – головна вимога при виборі хмари. Клієнти Майкрософт Азур:

  • провідні банки;
  • підприємства енергетики;
  • заклади охорони здоров’я;
  • підприємства оборонної промисловості та інші.

Навіть уряди країн користуються послугами платформи, не турбуючись за безпеку. Щорічно Майкрософт вкладає понад мільярд доларів тільки на покращення систем безпеки. Тому можна бути цілком впевненим, що важливі дані не потраплять до третіх осіб.

Хмара постійно вдосконалюється. На початку існування пропонувалося всього кілька видів послуг, але зараз доступні сотні корисних інструментів, які допомагають керувати бізнесом.

Кому необхідні послуги платформи

Користуватися хмарним сервісом може абсолютно будь-який бізнес. Інструменти дають змогу аналізувати власну діяльність, прогнозувати показники на майбутнє та багато іншого. Спеціалісти компанії SoftwareOne допоможуть з вивченням можливостей та професійним пошуком необхідних інструментів.

Користувачі Майкрософт Азур мають змогу покращувати та пришвидшувати обслуговування своїх клієнтів, економити кошти, визначати ризики, оптимізувати процеси в майбутньому. Обійти чисельних конкурентів можна тільки, застосовуючи нові методи роботи.

Десятки компаній України роками використовують можливості хмарного сервісу. Це не тільки провідні маркетплейси чи інтернет-магазини, але й Укренерго, Міністерство освіти та науки. Цей факт вчергове підтверджує необхідність використання послуг саме Microsoft Azure, в якому зручність та безпека стоять не першому місці.