Міка Ньютон загадала єдине бажання на свій день народження: «Хочу, щоб Путіна просто не стало»

Українська співачка Міка Ньютон, яка вже тривалий час мешкає у США, свій 36-й день народження провела на території Польщі.

Саме так вона допомагає українцям, що переховуються від війни.

Всесвітньо популярні зірки продовжують допомагати українським біженцям та тим, хто залишився в Україні чинити опір божевіллю Путіна.

Серед тих, хто зараз діє поруч з нашою державою, коли її нищить агресор, опинилася і Міка Ньютон. Наразі їй виповнилось 36 років.

Співачка заявила, що це найшаленіший її день народження, який вона точно запам’ятає на все життя.

«Я прокинулась у Польщі з таким болем у серці за свою країну! Я тут, щоб допомогти своїй родині, друзям та українському народові. Я планую відкрити фонд для підтримки онкохворих, які втратили все, і ще повинні лікуватися в Україні під час війни. Я хочу допомогти українкам з дітьми, яким довелося вийти з дому з однією валізою і втекти. Літнім людям, які залишили все своє життя позаду. Це найважчий час у їхньому житті, і я сподіваюся, що весь цивільний світ подумає про пожертву», – написала Міка в Instagram.

За словами Міки Ньютон, зараз у неї є лише одне бажання – щоб ця жахлива війна скоріше закінчилася.

Також треба прохати Бога, щоб він зупинив осатанілого Путіна, який вбиває українців.

Також на своїй сторінці у мережі Facebook Міка Ньютон додала до списку бажань такий вислів: "Щоб кляті москалі пішли з нашої землі! Щоб врешті-решт Путіна просто не стало на цій землі".

Всі українці разом з небайдужими людьми зі всього світу підтримують її побажання.