Микола Тищенко назвав причину розлучення із дружиною

Народний депутат Микола Тищенко офіційно розлучився з блогеркою Аллою Барановською

Народний депутат Микола Тищенко підтвердив, що його 7-річний шлюб з блогеркою Аллою Барановською офіційно завершився. Він заявив, що розлучення сталося через те, що вони протягом останніх двох років майже не жили разом.

У коментарі "Украина сейчас", на запитання, чи розійшлися вони, щоб приховати майно від декларування, Тищенко заявив: "Ну ви знаєте, мені немає чого приховувати. Декларацію подавав і до розлучення. Я живу відкритим життям, не маю що приховувати. У мене є статки, все написано в декларації і я подаю її зараз".

Експодружжя вирішило залишитися друзями, оскільки прожили разом 10 років. "Це певна частина нашого життя, у нас є дитина. Ми будемо її спільно виховувати, любимо його і робитимемо все, щоб наші діти були щасливі", – заявив Микола щодо спільного сина Давида.

Нардепа також запитали про місцеперебування його повнолітнього сина Данила від першого шлюбу. Тищенко відповів, що це питання не до нього, а до його першої дружини, з якою вони не живуть вже 19 років. Враховуючи ситуацію в суспільстві, пов'язану з війною, він не має захисту, ні він, ні його родина не мають охорони, тому він не буде відповідати на це питання з міркувань безпеки.

На згадку, Барановська недавно розмістила сторіс з їхньої квартири в Києві, на що Микола сказав: "Це ж не порушує закон... Одна з причин розірвання шлюбу - неможливість спільного проживання. Алла живе в одному місці, я працюю в Києві, і, на жаль, це не дає нам можливості разом утримувати наше спільне майно і спільне життя. Таке життя сьогодні".

Нагадаємо, про розлучення Миколи Тищенка з Аллою Барановською стало відомо ще у листопаді минулого року. Відповідна заява тоді з'явилась на порталі Судова влада України. Позов про розірвання шлюбу був поданий 14 листопада цього року.

Раніше повідомлялося, що НАЗК зацікавилося нардепом Миколою Тищенком. Причиною перевірки Тищенка став сюжет Bihus.Info про активи та статки нардепа та його сім'ї.