Мінлива хмарність, дощ: прогноз погоди на 4 серпня

Прогноз погоди на 4 серпня
Прогноз погоди на 4 серпня

У неділю, 4 серпня, у більшості областей України очікуються дощі та місцями грози. Інформацію про це надає Укргідрометцентр.

Протягом дня очікується мінлива хмарність. Уночі у Чернігівській та Сумській областях очікуються значні дощі, а вдень у західних, Житомирській та Київській областях можливий невеликий дощ.

Швидкість вітру буде південно-західною з переходом на північно-західну, 5-10 м/с. У південних областях можливі пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря у нічний час буде коливатися від 17 до 22 градусів, а в західних та північних областях становитиме від 12 до 17 градусів. Протягом дня очікується тепло від 22 до 27 градусів, а в південно-східній частині країни - від 27 до 32 градусів.

У Київській області передбачається мінлива хмарність, з помірними дощами уночі та невеликими дощами та грозами протягом дня. У Києві очікується без опадів. Швидкість вітру в столиці становитиме 5-10 м/с і буде північно-західною.

Температура в Київській області буде від 12 до 17 градусів тепла вночі і від 22 до 27 градусів тепла вдень. У Києві очікується 15-17 градусів тепла вночі і близько 23-25 градусів тепла вдень.

Читайте також