Міноборони впровадило нові стандарти якості військової форми

Військова форма за новими стандартами
Військова форма за новими стандартами

Міністерство оборони повідомило про нові вимоги до контролю якості речового забезпечення Збройних сил України. За новими правилами, технічний огляд і випробування товару будуть проводитися за сучасними методиками, які відповідають міжнародним стандартам.

"Новий стандарт контролю якості речового забезпечення військових, розроблений Центральним управлінням контролю якості Міноборони, набув чинності цього місяця. Документ розроблений на запит військових, оскільки під час війни вимоги до якості речового забезпечення зросли, а технологічний розвиток у виробництві матеріалів та засобів захисту значно прискорився", - йдеться у повідомленні.

Міністерство оборони постійно працює над удосконаленням контролю якості товарів для військових. Новий стандарт допоможе постачальникам краще розуміти свої права та обов'язки. У ньому встановлено, як саме відбувається контроль якості на всіх етапах постачання: проведення вхідного контролю сировини та комплектуючих, перевірка контрольних зразків товару, проведення приймального контролю товару за якістю.

Читайте також