Модний макіяж 2024 року: тренди та тенденції макіяжу на 2024 рік

Макіяж у 2024 році може підкреслити стиль і цілий образ жінки і навіть чоловіка в певних обставинах. 

макіяж 2024

Свіжий і простий макіяж 2024 року може здивувати, він доволі простий і доступний навіть для тих, хто з макіяжем "погано дружить". Загалом зробити макіяж у 2024 і бути модною, модним досить легко. 

Загальні тенденції в макіяжі у 2024 році 

Весь 2024 рік пройде під егідою "яскраво, але м'яко". Загалом мода буде мінливою і доволі різноманітною. З одного боку, модними будуть спокійні та м'які кольори в макіяжі, з іншого боку, на перший план вийдуть чіткі лінії. 

У 2024 році спостерігаються кілька загальних тенденцій у макіяжі очей:

  1. Природний вигляд. Природні та ненав'язливі макіяжі, які підкреслюють природну красу очей, залишаються популярними і цього року. У цьому випадку краще не перестаратися. 

  2. Яскраві акценти.  Яскраві кольори і нестандартні відтінки стають більш популярними для тих, хто шукає виразність і оригінальність у макіяжі очей. Чим яскравіше, тим у 2024 буде краще. 

  3. Графічні елементи, як-от стрілки, геометричні форми та експерименти з лініями, допомагають створювати унікальні та стильні образи. Саме така геометрія буде в моді у 2024 році. 

  4. Металеві відтінки, як-от золото, срібло та бронза, надають макіяжу очей своєрідної елегантності.

  5. Приділяємо увагу фактурі. Експерименти з текстурами, як-от гліттер, мерехтливі тіні та металеві пігменти, допомагають створювати цікаві та привабливі образи.

  6. Фокус на бровах. Красиві брови "вивозитимуть" будь-який і найпростіший макіяж. 

Утім, макіяж 2024 буде виділятися унікальними поєднаннями. Можна вибирати і яскраві акценти, і спокійні, однотонні макіяжі. 

Персикова ніжність 

Якщо стежити за макіяжем 2024 тренди, то з достатку ідей виділилися і макіяж з персиковим відтінком. Такий макіяж весна 2024 матиме особливий і м'який "настрій". 

макіяж тренди 2024

Мейкап 2024 "персикова ніжність" — це стильний і свіжий варіант, який володіє декількома особливостями та істотними перевагами. 

Що можна сказати про такий макіяж:

  1. Ніжний і природний вигляд. Персикові відтінки підходять, як для повсякденного образу, так і для особливих випадків.

  2. Такий макіяж підходить для різних відтінків шкіри. Персикові відтінки макіяжу очей добре виглядають на різних відтінках шкіри, що робить цей стиль універсальним.

  3. Персикові відтінки допомагають надати очам освіжаючого і світлого вигляду, що робить погляд більш яскравим і привабливим.

  4. Персиковий макіяж очей легко поєднувати з іншими відтінками, як нейтральними, так і яскравими, що дає змогу створювати різноманітні образи.

  5. Цей вид макіяжу підходить як молодим дівчатам, так і жінкам більш зрілого віку.

макіяж тренди 2024

До всього іншого, персиковий макіяж очей підходить як для повсякденного макіяжу, так і для вечірніх виходів, залежно від інтенсивності та поєднання відтінків.

Абстрактні лінії 

Досить модний макіяж 2024 року буде з чіткими та абстрактними лініями. Такі тенденції макіяжу 2024 триватимуть ще точно кілька років. 

макіяж весна 2024

Як створити такий макіяж:

  1. Підготовка шкіри. Почніть з того, щоб підготувати шкіру повік. Нанесіть базу під макіяж або основу для повік, щоб поліпшити стійкість макіяжу і зробити колір більш насиченим.

  2. Виберіть палітру кольорів. Для створення абстрактних ліній можна використовувати рідкі або гелеві лайнери, м'які олівці або навіть пензлі для макіяжу з тінями. 

  3. Можна створювати геометричні фігури, хвилі, точки або навіть абстрактні візерунки на ваших повіках. У цьому плані немає перешкод або обмежень. 

  4. Під час створення абстрактних ліній використовуйте легкі та плавні рухи.

  5. Створення багатошарових ефектів також може додати "глибини" макіяжу.

  6. Після завершення макіяжу очей використовуйте спрей для фіксації макіяжу.

макіяж весна 2024

Своєю чергою абстрактний макіяж - це форма мистецтва, а тому багато правил у цій справі не існує. Можна пробувати нові малюнки та експериментувати з фактурами.  

Бейбі фейс 

Бейбі-фейс макіяж — це стиль макіяжу, в якому поєднується м'якість і ніжність. Загалом такий макіяж асоціюється з молодістю і свіжістю. Таким вийде і макіяж. 

макіяж весна 2024

Кілька причин, чому варто звернути увагу на Бейбі фейс макіяж:

  1. Природний вигляд. Бейбі-фейс макіяж здатний підкреслити природну красу обличчя.

  2. Ніжні відтінки. Для бейбі-фейс макіяжу часто використовуються ніжні та пастельні відтінки, які додають обличчю м'якості та ніжності.

  3. Основний наголос роблять на надання обличчю здорового і свіжого вигляду. Такого ефекту можна досягти, використовуючи рум'яна і хайлайтер.

  4. М'які контури. 

Бейбі-фейс макіяж допомагає створити образ, який часто асоціюється з молодістю і свіжістю, що може надавати обличчю більш юного вигляду.

макіяж весна 2024

Загалом такий макіяж досить легкий у виконанні. Бейбі-фейс макіяж популярний серед тих, хто цінує природну красу і хоче створити ніжний і свіжий образ. 

Монохромність 

Монохромний макіяж очей є стилем, за якого використовується один відтінок або колір на всій поверхні повіки. Простішого макіяжу навіть не можна придумати. 

мейкап 2024

У чому особливість такого макіяжу:

  1. Основна ідея монохромного макіяжу — використання одного відтінку на повіках.

  2. Простота і мінімалізм. Монохромний макіяж пропонує мінімалістичний підхід, що робить його чудовим вибором для повсякденного образу.

  3. Універсальність. Такий стиль макіяжу підходить для різних подій і типів шкіри. Вибираючи відповідний відтінок, можна підкреслити колір очей. 

  4. Монохромний макіяж очей зазвичай має гармонійний та елегантний вигляд.

  5. Незважаючи на те, що використовується тільки один відтінок, все одно можна експериментувати з різними відтінками того ж кольору, від світлих до темних, щоб, наприклад, додати "глибину".

  6. Можна використовувати матові, сатинові або мерехтливі тіні, щоб створити різні образи. 

мейкап 2024

Такий вид макіяжу зазвичай легко створити навіть новачкові.

Стиль 90-х 

Ще одна особливість 2024 року в нав'язливому і навіть гіперболізованому бажанні повернутися в 90-ті. Передусім завдяки яскравості та унікальній атмосфері того періоду. 

мейкап 2024

Макіяж у стилі 90-х має кілька характерних особливостей, які роблять його впізнаваним і незабутнім:

  1. Тонкі брови. У 90-ті роки мода диктувала тонкі брови, які часто були перемальовані в тонку дугу або навіть практично видалені повністю. Зараз, звісно, не потрібно робити їх дуже тонкими, але можна додати певної витонченості формі. 

  2. Часто макіяж у стилі 90-х включав у себе використання темних контурів навколо очей, як правило. Такий ефект у макіяжі буде і в 2024 році.

  3. Макіяж губ у 90-ті часто був темним, насиченим. Таким він буде і в 2024 році.

  4. Блиск і мерехтіння. Такі тіні були модними в 90-х, а також і в 2024. Що більше мерехтінь, то краще. 

  5. Дотримуючись моди 90-х, можна використовувати менше тональної основи. Менше стане і рум'ян, які вважалися не стильними в 90-х. Монохромний макіяж, який буде модним весь рік, теж прийшов з тих часів. Він буде трендовим і в одязі, стилі. 

Загалом макіяж у стилі 90-х вирізняється сміливими експериментами, виразністю і контрастами, що робить його унікальним і незабутнім. Таким він стане і в 2024. Тому основні його особливості можна і потрібно показувати в макіяжі цього року.