Могилевська вперше розповіла про виховання прийомних доньок і відповіла на хейт щодо всиновлення

Наталія Могилевська розповіла про виховання прийомних дівчат

Українська співачка Наталія Могилевська вперше розповіла про виховання прийомних дівчат - Мішель і Софії.

У своєму Instagram артистка зазначила, що не вирішувала, що хоче саме доньок.

"Я не обирала і не вирішувала, що хочу саме доньок. Хоча, кажуть, Господь дає дівчинку тоді, коли мамі треба пропрацювати жіночі якості. Я не обирала, я просто полюбила їх всім серцем. Тепер у моєму домі дуже багато ніжності, тендітності та жіночності. Це величезне щастя спостерігати, як зростають маленькі леді", - написала Могилевська.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додала, що в першу чергу хоче навчити їх гідності, цнотливості, самоповаги.

"Що б вони не зробили, які б помилки і неприємні події з ними не сталися, вони повинні знати, що я завжди буду їх підтримувати і любити", - поділилась співачка.

Крім цього Наталія відповіла на чутки про те, що вона вдочерила дівчат заради піару.

"Це дивно чути. Я залишила кар'єру на піку успіху 10 років тому і майже не випускала пісень, і нічого не піарила. Всі розуміли, що я самотня і їжджу кудись в Індію. А після того повернулася, всиновила двох дітей і два роки це приховувала. Завжди знайдуться ті, хто бачить світ через темну призму своїх розчарувань", - підсумувала знаменитість.

Розсекречені подробиці всиновлення доньок

Раніше Могилевська розсекретила подробиці всиновлення доньок. Вона заявила, що дівчатка були травмовані через повномасштабну війну. Тож їм знадобився час для адаптації. Додала, що рішення про усиновлення вона прийняла разом зі своїм коханим, якого звуть Валентином.