Молода дружина Остапчука вже має боронитися від хейтерів

Останній рік прізвище Остапчук у медіапросторі пов'язане з розлученням, розділенням майна та зрадою. Не так давно ведучого засудили й за шоу, яке він наразі веде. Там він негарно висловлюється стосовно жінок, мовляв, і не глянув би на жінку, яка не поголена чи з целюлітом. 

При цьому молода кохана Остапчука, здається, задоволена своїм статусом. Проте хейтери знаходяться, за що її дорікнути. Так на днях її звинуватили, що без чоловіка вона ніхто та навіть не може себе забезпечити. 

Третій шлюб Володимира Остапчука тільки розпочався, а вже отримав чимало хейту. Катерина Полтавська, вона ж молода дружина, постійно відбивається від нападів фанатів ведучого. Вона також активно веде блог та часто відповідає на різні та каверзні питання. 

На запитання, чому їй не заважає, що чоловік її повністю утримує, дівчина обурилась. Мовляв, це вона ще може забезпечити чоловіка та заробляє більш ніж достатньо. Проте Катерина вважає, що чоловік забезпечує сім'ю, а вона витрачає власні кошти на себе. Вона також підкреслила, що ніколи не перебувала у стосунках з бідними чоловіками.