mono checkout: monobank запустив нову функцію для онлайн-замовлень

Нова функція онлайн-замовлень в моночекаут МоноБанк
Нова функція онлайн-замовлень в моночекаут МоноБанк

monobank запускає нову корисну функцію для українців - mono checkout. Тепер оформлення покупки можна здійснити всього за одну хвилину, заповнивши всі необхідні дані.

Про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Гороховський підкреслив, що часто організація процесу оформлення онлайн-замовлень на різних сайтах залишає багато бажати. Найбільшою проблемою є необхідність постійно вводити одні й ті ж дані при кожній покупці. Треба заповнювати поля з ім'ям, номером телефону, електронною адресою та відділенням пошти.

monobank

«Уявіть, на покупки онлайн у 2023 році витрачено 182 мільярди гривень, але клієнтський досвід виглядає так, ніби в нього багато не інвестували. Усі вдають, що це зручно. Це незручно», - наголосив Гороховський.

Тому команда monobank розробила нову функцію - mono checkout. Це спеціальна кнопка на сайті, через яку потрібно авторизуватися за допомогою додатку mono. Після авторизації всі дані користувача автоматично заповняться: ім'я, номер телефону та відділення пошти.

«Такий досвід повинен стати новим стандартом у сфері покупок, оскільки він поліпшує життя всіх причетних. Клієнти роблять покупки швидше, а продавці збільшують свої продажі, оскільки клієнти роблять покупки швидше», - додав співзасновник monobank.

Нагадаємо, monobank недавно був підданий масштабній DDoS-атаки. 

Читайте також