Морози повертаються: Гідрометцентр розповів, де чекатиме до -3 градусів

Гідрометцентр попередив про морози до -3 градусів
Гідрометцентр попередив про морози до -3 градусів

Українцям повідомлено про погоду на останню неділю жовтня - 27 числа. За даними прес-служби Укргідрометцентру, після теплої осені в Україну наближається похолодання. Температура повітря вже наближається до сезонної норми, а в деяких регіонах країни вночі можуть бути навіть морози.

Прогноз погоди на неділю передбачає хмарну погоду з проясненнями на більшій частині країни. Опадів не очікується. Проте мешканцям певних регіонів, зокрема східних та західних областей, а також Вінницької та Одеської областей, слід бути обережними через можливість туману вночі та вранці, що може погіршити видимість.

Вітер буде переважно південний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде від 2 до 7 градусів тепла, особливо холодно буде на сході країни, де температура може опуститись до 2 градусів морозу. Вдень повітря прогріється до 11-16 градусів тепла.

Найвищі температури очікуються на Прикарпатті та Закарпатті - до 19 градусів тепла. У Києві і області також очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів. Вітер буде південний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 2-7 градусів тепла, а вдень - 11-16 градусів.

В самому Києві вночі очікується 5-7 градусів тепла, а вдень стовпчик термометра покаже 13-15 градусів.

Читайте також