Чоловічі стрижки 2024 року: найкращі модні чоловічі зачіски

У 2024 році мода торкнеться чоловічих стрижок. З'явиться і більше різноманітності, і більше можливостей для вибору стилю. Такі чоловічі стрижки 2024 можна підібрати буквально всім.

чоловічі стрижки 2024

Модні стрижки 2024 чоловічі різнитимуться довжиною, текстурою і багатошаровістю. Загалом класичними залишаться короткі чоловічі стрижки 2024. 

Чим здивує 2024 рік: популярні чоловічі стрижки 2024

Найкращі зачіски 2024 року для хлопців безпосередньо залежатимуть від форми голови, кольору волосся і навіть кольоротипу певного чоловіка. У топ 10 зачісок 2024 чоловічі, які точно будуть найкращі та модні, увійдуть і класичні стрижки. Вони ніколи не вийдуть із моди.

чоловічі стрижки 2024

Основні тенденції 2024 року:

  1. Довжина. Вона буде головною у виборі зачіски у 2024 році. Модною буде і стрижка з різною довжиною на різних ділянках. 

  2. Текстура. У 2024 році на перший план вийде створення певної текстури. Особливо вона буде актуальною для густого волосся. 

  3. Багатошаровість. У 2024 популярною стане стрижка з кількома шарами. Вона підійде на середнє та довге волосся.

  4. Чіткі лінії. У 2024 в моді будуть у зачісці модними саме чіткі лінії, наприклад, на вигині скронь. 

У 2024 важливим буде і підбір індивідуальних стрижок. Утім, обрати щось нове в цьому плані теж не вийде.

Кроп

Якщо розглядати цікаві та популярні у 2024 стрижки, то варто звернути увагу саме на "кроп".

чоловічі стрижки 2024

Стрижка "кроп" (Crop) — це стильна і сучасна стрижка, яка може підійти чоловікам з різними типами волосся і формами обличчя. Загалом вона універсальна і підійде багатьом. Саме така форма волосся буде модною наступних кілька років. 

Кому точно підійде кроп:

  1. Стрижка "кроп" добре працює як на прямому, так і на хвилястому волоссі. Для власників хвилястого волосся кроп і зовсім стане порятунком. 

  2. Стрижка "кроп" підходить для різних форм обличчя (овал, квадрат, коло і трикутник).

  3. Стрижка "кроп" може бути стилізована по-різному, від класичного й акуратного вигляду до більш сміливих і текстурованих варіантів. У цьому плані краще врахувати форму обличчя. 

До всього іншого стрижка "кроп" вимагає мінімального догляду і підтримки форми.

Британка 

Універсальна стрижка для хлопців — британка. Такі зачіски досить прості у виконанні. 

стрижки 2024 чоловічі

Чоловіча стрижка "Британка" (Britanka), також відома як "британський військовий" або "військова стрижка", зазвичай має коротке бічне і заднє волосся, а верхня частина залишається трохи довшою.

Така стрижка зазвичай має стильний вигляд. "Британка" добре виглядає на тих, у кого пряме або злегка хвилясте волосся. Такий стиль стрижки може бути вдалим вибором для чоловіків з овальною, квадратною або трикутною формою обличчя. "Британка" також може бути придатною для чоловіків із круглим обличчям, але в цьому разі важливо забезпечити деякий об'єм у верхній частині, щоб візуально подовжити обличчя.

До того ж така стрижка зазвичай потребує мінімального догляду.

Квіфф 

Ще одна вдала стрижка на коротке волосся "квіфф". 

Кому вона підійде:

  1. Тип волосся. Стрижка "квіфф" зазвичай має гарний вигляд на тих, у кого пряме або злегка хвилясте волосся. 

  2. Форма обличчя. Така стрижка підходить для чоловіків з овальною або квадратною формою обличчя. Вона також може мати стильний вигляд на чоловіках із трикутною формою обличчя.

  3. Що стосується догляду, то стрижка "квіфф" вимагає регулярного догляду й укладання для підтримки форми та об'єму. Для цього можна використовувати гель або віск.

Зрештою вибір стрижки залежить від особистих уподобань і стилю. У будь-якому разі "квіфф" має стильний вигляд. 

Цезар 

Ще один тренд 2024 року, який точно матиме стильний вигляд, "Цезар". Загалом стрижка є універсальною і простою у виконанні. 

стрижки 2024 чоловічі

Кому підійде такий вид стрижки: 

  1. Тип волосся. Стрижка "Цезар" точно підійде для прямого або злегка хвилястого волосся. Для кучерявого волосся такий варіант не найкращий. Вона створить тільки більше проблем, особливо з укладанням вранці.

  2. Форма обличчя. "Цезар" зазвичай підходить для чоловіків з різними формами обличчя, такими як овал, квадрат і прямокутник. Він також може "пом'якшити кути обличчя" і додати певної симетрії.

  3. Догляд. Такий стиль стрижки зазвичай вимагає мінімального догляду й укладання. Досить промити волосся і добре його висушити.

Попри те, що стрижка стильна, багато чоловіків досить часто уникають її. Втім, у 2024 їм доведеться змінити свою думку. 

Бокс

Ще один популярний варіант — бокс. Він досить модний і радше належить до класичних. Вона також пасує багатьом чоловікам, навіть тим, хто звик до простоти. 

короткі чоловічі стрижки 2024

Кому підійде такий вид стрижок:

  1. Стрижка "бокс" ідеально підходить для тих, у кого коротке волосся. Вона також може бути вдалим вибором для чоловіків із прямим або хвилястим волоссям. Тобто така стрижка доволі універсальна. 

  2. Форма обличчя. Такий стиль стрижки зазвичай пасує для чоловіків з різними формами обличчя, такими як овал, квадрат і прямокутник. Загалом така стрижка додає необхідної симетрії. 

  3. Стрижка також може бути придатною для тих, хто активно займається спортом або військовою службою.

  4. Стрижка зазвичай потребує мінімального догляду й укладання. Досить помити і просушити волосся. Це займе лічені хвилини. 

Стрижка підійде чоловікам різного віку. 

Андеркат

Чоловіча стрижка "андеркат" (undercut) — це сміливий і стильний вибір, який може підійти багатьом чоловікам, особливо тим, хто хоче виділитися з натовпу, особливо у 2024. 

Особливості такого виду стрижки:

  1. Стрижка "андеркат" добре працює на різних типах волосся, більшою мірою на прямому, хвилястому і кучерявому. Такий варіант підійде і для дуже густого волосся.

  2. Така стрижка пасує для чоловіків з різними формами обличчя, як-от овал, квадрат і прямокутник. 

  3. Така стрижка може потребувати деякого догляду і стайлінгу, щоб підтримувати форму і об'єм. Для цього знадобляться спеціальні засоби.

Така стрижка підійде молодим хлопцям і досить зрілим чоловікам. 

Помпадур

Чоловіча стрижка "помпадур" (pompadour) відлякує багатьох чоловіків тільки своєю назвою. Що й зрозуміло, адже саме через назву вона асоціюється з чимось безглуздим і смішним. Утім, у 2024 році саме така стрижка буде досить стильною та популярною.

короткі чоловічі стрижки 2024

Така стрижка складається з довгого верхнього волосся, яке піднесено й укладено назад, тоді як бічне та заднє волосся найчастіше коротке або поголене. 

Кому підійде така стрижка:

  1. Стрижка "помпадур" пасуватиме всім типам волосся, особливо прямому, хвилястому і кучерявому. 

  2. Форма обличчя. Така стрижка підходить для чоловіків з овальною, квадратною і прямокутною формою обличчя. Однак важливо враховувати індивідуальні особливості обличчя і структуру волосся.

Стрижка вимагає важкого догляду. Знадобиться і постійне укладання.

Напівбокс 

Чоловіча стрижка "напівбокс" (half-box) — це суміш класичного боксу та інших стилів. Загалом волосся на вершині голови залишається довгим, а бічні та задні частини стрижуться коротше. 

Кому підійде такий тип стрижки:

  1. Стрижка "напівбокс" має гарний вигляд на різних типах волосся, як-от пряме, хвилясте і навіть кучеряве. Однак структура і текстура волосся можуть потребувати різного ступеня укладання і догляду.

  2. Така стрижка підходить для різних форм обличчя, як-от овал, квадрат і прямокутник. 

  3. Така стрижка зазвичай потребує мінімального догляду й укладання. Досить промити волосся і просушити його. 

Обравши таку стрижку, у 2024 точно не прогадаєш.