На Білгородщині розгінний блок російської ракети врізався у будинок (фото)

Зійшла з орбіти російська ракета та влетіла у будинок

У місті Строїтель Білгородської області РФ стався нещасний випадок, коли розгінний блок російської ракети застряг у будинку. В результаті цього інциденту одна жінка отримала травми. Про це повідомляє телеграм-канал Astra.

Подія сталася вранці 17 березня, але про неї почали говорити тільки після того, як інформація просочилася в ЗМІ. Зазначається, що об'єкт упав на вулиці Троїцька, 8. Пошкоджений будинок та травми отримала одна жінка.

Ймовірно, це частина російської протиповітряної ракети. Ракети ППО мають вбудований механізм самознищення, тому на землю може впасти тільки їх розгінний блок. У російських соціальних мережах з'явилися фото будинку, в стіні якого застряг об'єкт, який схожий на задню частину ракети.

Білгород знову під обстрілом

18 березня Білгород, за версією Росії, став мішенню ще одного нападу. Міністерство оборони агресорської країни заявило про невдалу спробу атаки за допомогою залпових реактивних систем RM-70 "Вампір". У російських соціальних мережах з посиланням на заяву мера Валентина Демідова під час оперативної наради уряду Білгородської області повідомляють, що під час ранкового обстрілу постраждала одна людина, а також пошкоджено приватний будинок, місцевий склад, дві машини та автобус.

Раніше бойовики з легіонів "Свобода Росії" та "Сибірський" батальйон попередили про свій намір здійснити масований удар по військовим об'єктам у Білгороді. Місцевих жителів закликали залишатись у надійних укриттях.