На Білгородщині вибухнули боєприпаси системи «Солнцепек», є загиблі (відео)

На Білгородщині вибухнули боєприпаси системи «Солнцепек», є загиблі (відео)

У Шебекіно Білгородської області РФ вибухнули боєприпаси важкої вогнеметної системи «Солнцепек». Три російських військовослужбовці загинули внаслідок цього інциденту. Про це повідомляє Astra з посиланням на джерела в екстрених службах регіону.

«Напередодні ввечері, 13 червня, в Шебекіно Білгородської області стався потужний вибух, місцеві ЗМІ поширювали інформацію про те, що російська бомба впала на місто. Пізніше губернатор написав, що «на околиці міста Шебекіно стався вибух. Причини події встановлюються». За його даними, ніхто не постраждав, але пошкоджено 10 приватних домівок і один автомобіль»,– йдеться в повідомленні.

У міжчасі джерела повідомили, що боєприпаси російської важкої вогнеметної системи «Солнцепек» вибухнули в передмісті Шебекіно. «Унаслідок вибуху загинули щонайменше троє російських військовослужбовців. Причини вибуху невідомі, але, за попередніми даними, він був «мимовільним».

Раніше повідомлялося, що росіяни заявили про атаку безпілотних літальних апаратів у Курській, Ростовській та Воронезькій областях. Зазначається, що нафтобаза у Ліскінському районі Воронезької області стала ціллю безпілотників. Губернатор області повідомив, що об'єкт пошкоджено, але пожежі не виникло.

У Курській області також повідомили про атаку, проте, чи була критична інфраструктура атакована безпілотниками, невідомо. Губернатор області вже заявив, що «ППО збила п'ять українських безпілотників у небі над Курською областю».

Читайте також: