На Донеччині журналісти «Радіо Свобода» потрапили під обстріл (фото)

Журналісти «Радіо Свобода» в обстрілі
Журналісти «Радіо Свобода» в обстрілі

Знімальна група проєкту "Донбас. Реалії" потрапила під обстріл

Знімальна група проєкту "Донбас. Реалії" стала жертвою обстрілу на Бахмутському напрямку під час зйомок військових. Про це повідомило "Радіо Свобода".

Під час зйомок роботи операторів FPV журналіст Роман Пагулич та оператор Павло Холодов потрапили під ствольну артилерійську атаку російських військових.

Снаряд впав поруч із Пагуличем та військовими, з якими він спілкувався. В результаті обстрілу журналіст отримав контузію, а двоє бійців зазнали легких поранень. Оператора Холодова уламки не зачепили.

Постраждалих доставили в стабілізаційний пункт, де надали першу допомогу. За словами Пагулича, його бронежилет з балістичним захистом шийної зони зупинив один з уламків снаряда.

Наразі загрози життю постраждалих бійців та членів знімальної групи немає.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ Росії розшукує семеро іноземних журналістів, які знімали репортажі з частини Курської області, зайнятої українськими військовими.

Президент України Володимир Зеленський призначив стипендії Президента України дітям журналістів, що загинули під час виконання професійних обов'язків. Смерть журналістки Вікторії Рощиної в російському полоні була підтверджена.

Читайте також