На фронті та по всій країні: Зеленський привітав українців із Днем медичних працівників

Зеленський привітав медичних працівників в Україні
Зеленський привітав медичних працівників в Україні

Президент України Володимир Зеленський висловив свою високу оцінку роботі українських медичних працівників під час війни.

У своєму виступі, відео якого було опубліковано у Телеграм-каналі та в соціальних мережах, президент підкреслив, що в умовах війни кожна лікарня в Україні стикалася з прийомом поранених з фронту та жертв російських обстрілів.

"Зараз у медичній спільноті немає людей, які були б осторонь усієї державної справи з охороною України", - зазначив президент.

Зеленський висловив свою гордість за українських лікарів, бойових медиків, медсестер та медбратів, які продовжують виконувати свої обов'язки незважаючи на складні умови.

Президент також подякував тисячам медичних фахівців, які не тільки працюють на фронті, але й в прифронтових зонах, прикордонних громадах та по всій країні.

"Ми можемо тільки дякувати тисячам наших медичних фахівців, які працюють і на фронті, і в районах неподалік від фронту, і в прикордонних громадах, і по всій нашій країні", - сказав Зеленський.

У заключній частині свого виступу президент висловив свою вдячність до всіх медичних працівників, які присвятили своє життя порятунку інших, назвавши це їхньою заслугою перед країною та народом.

Нагадаємо, раніше МОЗ повідомило про кількість пошкоджених та знищених медичних установ ворогом.

Читайте також