На фронті загинула 19-річна військова Юлія Бояновська

Фото загиблого солдата Юлії Бояновської
Фото загиблого солдата Юлії Бояновської

Загинула 19-річна військова третьої окремої штурмової бригади з Львівщини

На фронті війни в Україні загинула 19-річна військова Юлія Бояновська. Цю інформацію повідомила Бібрська громада на своїй сторінці у Facebook. Юлія належала до третьої окремої штурмової бригади та її рідне село - Кнісело. Село є частиною Бібрської громади.

»Наша молода героїня, старший стрілець-оператор в/ч А4638, віддала своє життя в українських боях за визволення. Вона стала частиною Небесного Воїнства», - зазначено в дописі.

Загибель під псевдонімом "Тиша"

Військова, відома під псевдонімом «Тиша», загинула 12 серпня поблизу села Греківка у Луганській області.

За інформацією від організації «Правий сектор. Стрий», до якої належала Юлія, дівчина приєдналась до Збройних Сил у 19 років. Вона пройшла військову службу у третій окремій штурмовій бригаді з серпня 2023 року.

Згідно з організацією, Юлія була відома своєю допомогуючою та відданою душею. Вона завжди була готова допомогти, прийти на допомогу та підтримати свою державу, братів та сестер у будь-який час.

Юлія мала свій 20-й день народження 2 вересня 2023 року. Вона залишила свою маму, тата та 17-річного брата Олега.

Загибель українського пілота

Також, 12 серпня загинув Олександр Мигуля, український пілот. Він загинув під час виконання бойового завдання у війні з російськими окупантами. Олександру було 27 років.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 124 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)