На фронті загинув артист Дніпровського театру Андрій Касьянов

Андрій Касьянов - артист Дніпровського театру
Андрій Касьянов - артист Дніпровського театру

Артист Дніпровського театру імені Тараса Шевченка Андрій Касьянов загинув на фронті. Цю інформацію опублікували на офіційній сторінці театру у Facebook.

Талановитий артист, щира і добра людина, сміливий захисник нашої держави. Повідомлення про смерть Андрія вразило всю нашу театральну родину. Ми пам'ятаємо і запам'ятаємо його, як найдостойнішу людину.

Щира вдячність, безмежна шана та вічна пам'ять тобі, Андрію! Пам'ятаємо про тебе, як про людину міцну духом і нескорену. Ти віддав своє життя заради нашого мирного майбутнього у вільній та незалежній Україні!

Режисерка та письменниця Ірина Цілик також висловила своє співчуття.

Загинув у бою з ворогом актор з Дніпра Андрій Касьянов. Як же боляче. Світла пам'ять, в нього мали б бути ще все попереду.

Андрій Касьянов народився 30 січня 1997 року і йому було 27 років. Однією з його останніх ролей була роль грузинського художника Ніко Піросмані у виставі "Мільйон червоних троянд".

Також варто згадати, що на фронті загинула 19-річна військова Юлія Бояновська з Львівщини, яка служила у третій окремій штурмовій бригаді.

12 серпня під час бойового завдання проти російських окупантів загинув український пілот Олександр Мигуля, йому також було 27 років.

Читайте також