На фронті загинув фотограф ЗСУ Арсен Федосенко

Фотограф ЗСУ загинув на фронті
Фотограф ЗСУ загинув на фронті

Один з фотографів Збройних сил України та чоловік заступниці голови Архітектурної палати Національної спілки архітекторів України Анни Кирій Арсен Федосенко загинув на фронті. Про це повідомив відомий дизайнер Тарас Іщик.

Це туга і невимовний біль, бо бачився з ним на Книжковий Арсенал, говорили про службу, але так і не зробили спільного фото, бо він завжди був по той бік апарату. Загинув як герой, бо він ним і був. Світла памʼять, Арсене, дякую тобі за все, що ми зробили разом

Борислав Береза, колишній народний депутат, розповів, що Федосенко був дуже талановитою людиною і відмінним фотографом. Він приєднався до Збройних сил України весною 2022 року.

Він усміхався і робив фото. На нулі. Військовий фотограф завжди ризикує життям, щоб ми побачили більше. Багато фотокарток, які ви бачили у стрічці СтратКому – це його роботи. Він показував усім нам обличчя українських героїв у пікселі. Він був… Страшне слово «був». Русня вбила його. КАБи

Дружина Анни Кирій Арсена також висловила свою вдячність та згадала загиблого фотографа.

Нагадаємо, що на передовій загинула також журналістка та парамедичка добровольчого батальйону "Госпітальєри" Ірина Цибух.

Також слід згадати, що відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов також загинув на фронті, коли допомагав пораненому побратиму.

Читайте також