На Херсонщині чоловіки знайшли дрон та вирішили його розібрати: смертельні наслідки

Троє жителів Херсонської області загинули через вибух дрону

У Херсонській області сталася трагедія, в результаті якої загинули троє місцевих жителів. Чоловіки принесли додому FPV-дрон, який раніше знайшли на подвір’ї. Вони почали розбирати його, але під час цього сталася детонація боєприпасу. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, ця подія сталася в селі Львове на Бериславщині. Вік загиблих чоловіків був 45, 55 та 67 років. Вони отримали важкі поранення і померли на шляху до лікарні.

Закликаю бути вкрай обережними та не підбирати підозрілі предмети. Відійдіть на безпечну відстань та викликайте рятувальників або поліцію.

Прокудін також висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

Подібний випадок стався в Криворізькому районі

Нещодавно у Криворізькому районі сили ППО збили два шахеди, які впали на п'ятиповерхівку. В результаті сталася пожежа, але щасливо ніхто не постраждав. Пошкодженими виявилися лише дах та п'ятиповерховий будинок.

Продовжується війна РФ проти України

Вже 754-та доба широкомасштабної війни РФ проти України. У минулу добу зареєстровано 72 бойові зіткнення.

Українські військові піддані також були обстріляні 14 ракетами та 75 авіаційними ударами. Ворог здійснив 95 обстрілів реактивними системами залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Нажаль, внаслідок цих атак є загиблі та поранені серед мирних жителів.