​На Херсонщині запрацював «дитсадок на колесах»

Дитсадок на колесах у Херсонщині
Дитсадок на колесах у Херсонщині

У Херсонській області запрацював мобільний центр раннього розвитку. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Кольоровий, прикрашений мультяшними персонажами. Такий центр раннього розвитку "на колесах" буде працювати в Херсонській області. Автобус обладнаний усіма необхідними матеріалами для занять із дітьми, а також спортивним інвентарем для активного дозвілля. Це дозволить малечі не лише навчатися, а й весело проводити час

, - заявив Прокудін.

Прокудін зазначив, що з дітьми будуть працювати професійні дефектологи та психологи, які допомагатимуть їм долати стрес і сприятимуть соціалізації.

Автобус приїжджатиме за графіком у ті населені пункти, де поки немає дитсадків. Він зупинятиметься там, де є укриття.

«На жаль, через російську агресію на Херсонщині багато навчальних закладів знищено. Тому цей мобільний садок допоможе хоча б частково компенсувати відсутність дошкільної освіти і підтримати дітей, які найбільше цього потребують», - додав Прокудін.

Нагадаємо, російські загарбники атакували з дрона маршрутний автобус в Антонівці Херсонської області.

Як відомо, 1 жовтня, Росія вдарила по центру Херсона. За даними слідства, близько 9:00, війська РФ завдали ударів зі ствольної артилерії по середмістю Херсона. Обстріл відбувся поруч із місцевим ринком і зупинкою громадського транспорту. Внаслідок цього загинуло шестеро людей, 12 отримали поранення.

Читайте також