На Львівщині потяг зупинився перед траурним кортежем українського воїна

На Львівщині потяг зупинився перед похоронним кортежем загиблого українського захисника. Switasamchuk опублікувала відео в TikTok, де вона показує, як місцеві жителі проводжають Воїна на його останню путь.

Перед нами потяг зупинився(!!!), щоб колона супроводу могла проїхати. До сліз

У відповідь на питання, як машиніст встиг так швидко зупинитися, авторка відео припустила, що він, мабуть, був проінформований про траурний кортеж по рації.

Вона також зауважила, що потяг зупинився, бо це був під'їзд до міста і в інші часи потяг рухався повільно. Побачивши працівників залізниці на колінах, авторка відео була вразена. 

Також вона розповіла, що загиблий воїн був сиротою, але громада села об'єдналася, щоб достойно провести його в останню путь.

У війні в Україні вже загинули два добровольці з Грузії, які приєдналися до боротьби ще з 2014 року. 

Також були загиблі добровольці з Польщі та Латвії, а також громадянин Естонії, який вступив до Інтернаціонального легіону, щоб боротися з російською окупацією. Це вже другий естонець, який загинув в Україні.

Наразі триває 709-та доба повноцінної війни Росії проти України. За добу було 55 бойових зіткнень, 50 авіаційних ударів та 19 обстрілів наводним вогнем по позиціях наших військ та населених пунктах.