На Львівщині велосипедистки збірної України постраждали у ДТП

На Львівщині велосипедистки збірної України постраждали у ДТП

Три велосипедистки збірної України постраждали внаслідок ДТП під час тренування в Львівській області. Правоохоронці розслідують обставини аварії, повідомляє пресслужба Головного управління поліції.

Зіткнення сталося 26 червня на автодорозі "Східниця-Пісочна" біля села Солонське у Дрогобицькому районі. Водій автомобіля Peugeot 407, 47-річний мешканець Львова, зіткнувся зі 17-річною велосипедисткою з Київської області, що призвело до її зіткнення з двома іншими велосипедистками - 17-річними дівчатами з Миколаївської та Київської областей.

Всі три дівчини є членами збірної України з велоспорту та проводили командне тренування. Вони отримали тілесні ушкодження і були доставлені до медичного закладу, повідомили в поліції.

По факту аварії розпочато кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене законом, - обмеження волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же строк.

Раніше було повідомлено, що на матчі Євро-2024 між збірними Шотландії та Угорщини гравець угорської збірної Барнабаш Варга отримав серйозну травму голови. Сьогодні форвард пройшов операцію.

Читайте також: