На матчі Ліги націй Ізраїлю проти Італії на даху стадіону помітили снайперів

Снайпери на матчі Ліги націй Ізраїлю-Італії
Снайпери на матчі Ліги націй Ізраїлю-Італії

Снайпери на стадіоні під час матчу Ліги націй Уєфа викликали обурення у соцмережах

Під час матчу Ліги націй УЄФА між Ізраїлем і Італією, що відбувся на стадіоні Bluenergy в Удіне, Італія, було помічено снайперів на даху. Це стало причиною посилення заходів безпеки через конфлікт на Близькому Сході. Про це повідомило видання Football Italia.

Присутність військових була зафіксована під час трансляцій матчу й викликала бурхливі обговорення в соціальних мережах. Багато людей звернули увагу на незвичну та напружену атмосферу. Ймовірно, такі заходи безпеки були введені через геополітичні загрози, пов'язані з Ізраїлем.

Матч завершився перемогою Італії з рахунком 4:1 проти Ізраїлю, проте більше уваги прикула саме ситуація з безпекою та присутністю снайперів на даху стадіону.

Українська збірна представила нову форму на новий сезон з гаслом "Слава Україні"

Українська асоціація футболу (УАФ) представила нову домашню та виїзну форму збірних України на новий сезон. На футболках збірних тепер вказане гасло "Слава Україні". Про це повідомили в УАФ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що молодіжна збірна України поступилася сербській збірній та вийшла на Євро-2025 з другого місця в групі, пропустивши на перше місце збірну Англії.

Нагадаємо, що ввечері 13 жовтня "Хезболла" атакувала Ізраїль за допомогою безпілотників. Унаслідок цього було поранено понад 60 людей. Про це повідомляє The Times of Israel.

Читайте також