На одній із вулиць Кропивницького припинено вивіз сміття через курйозну причину

Вулиця Кропивницького без вивозу сміття
Вулиця Кропивницького без вивозу сміття

У Кропивницькому компанія "Екостайл" припинила обслуговування контейнерного майданчика на вулиці Полтавській через погрози та блокування з боку безхатьків.

Речниця компанії Галина Богомаз-Кулик повідомила, що раніше сміття вивозилося щодня, але з 24 вересня екіпажі перестали працювати на цій ділянці через конфлікти з безхатьками.

Конфлікт загострився після відкриття поблизу пункту прийому вторинної сировини на початку серпня. Безхатченки, які мешкають поруч, погрожували працівникам компанії та блокували виїзд вантажівок.

Компанія декілька разів викликала поліцію, але правоохоронці заявили, що такими проблемами має займатися інспекція з благоустрою. Офіційні заяви були подані до поліції та міськради з проханням вирішити ситуацію.

У коментарі речниця Нацполіції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко повідомила, що заява від "Екостайлу" до поліції надійшла 25 вересня і проводиться перевірка за вказаним фактом.

Реакція Росії на відмову українців співпрацювати з колаборантами

Росія сталкинулася з тим, що українці на окупованих територіях відмовляються від співпраці з колаборантами. У зв'язку з цим Кремль почав створювати свою інформаційну мережу, залучаючи безхатьків.

Нагадаємо, влада міста Сан-Франциско в Каліфорнії почала боротьбу з безхатченками і видавати безкоштовні квитки на автобуси в один кінець.

Читайте також